6 sfaturi despre frumuseţe, cu Megan Fox

De: Cătălina Matei / 02.08.2014, 07:00
6 sfaturi despre frumuseţe, cu Megan Fox
Megan Fox ne împărtăşeşte câteva din trucurile ei de frumuseţe pe care le-a învăţat în toţi aceşti ani de la profesioniştii cu care a colaborat.

Megan Fox este una dintre actriţele mereu prezente în topurile celor mai frumoase femei, celor mai apetisante, hot sau altele care să includă aspectul fizic. Soţia actorului Brian Austin Green a devenit de curând şi mămică, ceea ce o face să urce mai sus în clasamente, dat fiind faptul că arată mai bine decât înainte. 

Nu are nevoie să apeleze la fel şi fel de trucuri de frumuseţe sau operaţii estetice, aşa cum se văd obligate să facă multe dintre starurile internaţionale care mai au în mânecă un as – photoshopul.

Megan

1. Megan Fox este de părere că folosirea unui mascara este îndeajuns ca ochii să fie puşi în valoare.

2. Obişnuieşte să folosească rujuri de culoare roşu aprins, în contrast cu ochii nemachiaţi. Îi plac rujurile în tonuri de roşu. Megan ştie că bărbaţii sunt atraşi de femeile cu buze roşii.

Megan

3. La capitolul păr, Megan nu adoptă coafuri sofisticate. Onduleuri naturale, ori o coadă de cal, părul drept, oricum ar fi coafura este simplă şi uşor de realizat.

4. Când nu foloseşte rujul, Fox îşi pune buzele în evidenţă cu lip gloss.

Megan

5. Coafurile retro nu se vor demoda, tocmai de aceea Megan sugerează că alegerea unui asemenea stil este binevenit, din când în cand. Mai ales dacă tiparul feţei te ajută.

6. Zâmbetul lui Megan Fox te răvăşeşte. Ea este conştientă că este şi mai senzuală atunci când nu zâmbeşte, ci este serioasă şi se foloseşte de privirea ei pătrunzătoare.

Megan

Cui nu-i place Megan Fox?