7 evenimente care merită văzute în acest weekend!

De: Nicoleta Nicolae / 15.05.2015, 12:00
7 evenimente care merită văzute în acest weekend!
Weekendul 16-17 mai abundă de evenimente care mai de care mai variate. Dacă locuiţi în Bucureşti sau sunteţi în trecere, aveţi ocazia să testaţi mai multe genuri de distracţie.
  1. Festivalul Luminii 2015
  2. Festivalul Luminii e organizat în fiecare an în mai multe locaţii din România. În Bucureşti, pe dealul Filaretului se vor aprinde mii de lumânări, iar organizatorii promit un spectacol unic.

    1. Art Safari 2015

    Iubitorii de artă contemporană au şansa în aceste zile să viziteze Art Safari, singurul târg de artă contemporanat din România. Anul acesta, fiecare etaj al clădirii Ciclop găzduieşte o anumită tematică. Principala secţiune a târgului e dedicată artei contemporane, iar celelalte teme abordate sunt arta moderna si art business.

    1. Invitaţie la Palat

    Centrul Cultural Palatele Brancoveneşti de la Mogoşoaia vă invită să participaţi la evenimentele ce vor avea loc cu prilejul manifestării Noaptea albă a muzeelor 2015, sub genericul “Invitaţie la Palat”. Expoziţii de fotografie, de ceramică, dar şi audiţii de muzică contemporană şi experimentală, toate vor avea loc în cadrul evenimentului.

    1. V for Vintage FIESTA

    Pentru cei care iubesc shoppingul, arta şi moda târgul V for Vintage îi aşteaptă în acest week end. Târgul, ajuns la cea de-a 14 –a editie, va avea în acest an ateliere de creatie ale designerilor romani.

    1. EUROPAfest – Bucharest International Jazz Competition 2015

    Aflat între primele trei concursuri de jazz din Europa, Bucharest International Jazz Competition va avea anul acesta participanti din ţări precum Australia, Austria, Canada, Coreea de Sud, Estonia, Franta, Germania, Israel, Italia, Luxembourg, Polonia, Rusia, Spania, SUA, UK.

    1. Concert Roxette

    Pe 17 mai, de la ora 20.00 Roxette vă dă întâlnire la Arenele Romane. Celebra trupă a pornit la începutul anului un turneu în Europa, iar acum a venit rândul Romaniei.         

    1. Noaptea muzeelor la Antipa

    Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” participă şi anul acesta la programul Noaptea Europeană a Muzeelor cu o serie de evenimente speciale.Programul Muzeului va începe sâmbătă, 16 mai, la ora 18.00 şi se va termina duminică, 17 mai, la ora 01.00. Accesul în cadrul expoziţiei permanente a Muzeului este gratuit.