7 teorii surprinzătoare despre cele mai celebre animaţii Disney!

De: Nicoleta Nicolae / 19.03.2016, 08:00

7 teorii surprinzătoare despre cele mai celebre animaţii Disney!
Animaţiile Disney conţin lumi de basm, în care fiecare personaj are propria lui poveste incredibilă, plină de aventuri şi magie.

Iar unele dintre aceste poveşti sunt legate una de cealaltă în cele mai surprinzătoare feluri.

1. Hercules este verişorul lui Ariel
Ariel este fiica regelui Triton, iar Hercule este fiul lui Zeus. Regele Triton este fiul lui Poseidon care, conform mitologiei greceşti, este fratele lui Zeus. Ceea ce înseamnă că Hercule şi Ariel sunt rude.

2. Cartea favorită a lui Belle este ’’Aladdin’’
” Ei bine, este favorita mea: într-un loc îndepărtat, lupte curajoase cu săbii, vrăji magice, un prinţ deghizat! Iată pasajul unde ea îşi întâlneşte prinţul, dar nu va descoperi că este el până la capitolul 3″, cântă Belle. Ceea ce se potriveşte perfect cu povestea din Aladdin.

3. Mama lui Andy este proprietara de drept a lui Jessie
Pălăria lui Andy din primul film arată exact ca pălăria lui Jessie din Toy Story 2. Mai mult, primul proprietar al lui Jessie a avut aceeaşi pălărie. Dar de unde are Andy pălăria? Se pare că doamna Davis, mama lui, i-a dăruit-o. Ceea ce înseamnă că tot ea este prima proprietară a lui Jessie.

4. Jane din „Tarzan” este nepoata Frumoasei şi Bestiei
Jane şi Belle arată la fel, adoră culoarea galbenă şi nu suportă bărbaţii fără maniere. Jane îl tratează pe Tarzan cu aceeaşi bunătate şi înţelege cu care Belle se poartă cu Bestia. În plus, în expediţie, Jane are un set de ceai, care e la fel cu cel din „Beauty and the Beast”.

5 Părinţii Annei şi Elsei mor în drum spre nunta lui Rapunzel
Jennifer Lee, regizoarea filmului „Frozen”, a declarat că regele şi regina de Arendelle se duceau la o nuntă din regatul vecin. Cuplul căsătorit Rapunzel şi Flynn pot fi zăriţi în ziua încoronării Elsei. Cel mai probabil, părinţii Elsei se îndreptau spre nunta lui Rapunzel când au fost loviţi de o furtună teribilă.

6 Tarzan este fratele Annei si Elsei
Tot regizoarea filmului „Frozen”, „regele şi regina din Arendelle nu au murit în timpul naugragiului. Ei au naufragiat pe o insulă tropicală. Au construit o căsuţă în copac, unde regina a născut un băieţel. Dar familia a fost atacată de un leopard şi numai copilul a surpravieţuit. Aşa că Elsa şi Anna au un frate, pe nume Tarzan.

7 Carl moare la începului lui „Up”
Primele minute ale animaţiei ne spun povestea lui Carl şi a soţiei sale, care este pe cât de emoţionantă pe atât de realistă. De aceea pare ciudat că restul filmului e plin de elemente magice, cum ar fi câini vorbitori şi case zburătoare. De aceea, fanii presupun că acţiunea are loc în viaţa de apoi.