A apărut pizza Iohannis! Ce spun vedetele despre ea?

Apropo.ro / 22.11.2014, 09:00
A apărut pizza Iohannis! Ce spun vedetele despre ea?
O pizzerie din satul clujean Sânnicoară a pus în vânzare la preţuri promoţionale, săptămâna aceasta, după aflarea rezultatelor la prezidenţiale, pizza "Iohannis", care are ca ingredient special salamul de Sibiu, patronul oferind patru pizza la 54,50 lei, scorul cu care Iohannis a câştigat alegerile.Ce părere au vedetele despre pizza Iohannis, dacă le-a stârnit interes şi ar gusta-o? Aflăm imediat!
Patronul pizzeriei, Radu Păcurar, căruia prietenii îi spun Romţi, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că a scos noul sortiment de pizza în cinstea alegerii ca preşedinte al României a lui Klaus Iohannis, pe care spune că l-a şi votat.
 
„Ideea mi-a venit după ce am văzut că Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale. De bucurie pentru această victorie, mai ales că l-am votat, m-am gândit să scot un sortiment nou de pizza, «Iohannis», cu salam de Sibiu, la preţul de 14,99 lei. Pizza mai are ca ingredienteciuperci, mozzarella, sos de roşii, cabanos şi virşli, şi am pus salamul de Sibiu în cinstea noului preşedinte care a fost primarul Sibiului. Am lansat şi o ofertă, patru pizza la 54,50 lei, care este procentul cu care Klaus Iohannis a câştigat alegerile” , a spus Păcurar.
 
Acesta susţine că noul sortiment de pizza are „mare trecere”, fiind comandată atât în local, cât şi pentru acasă. Radu Păcurar are pe uşa pizzeriei şi un afiş de campanie cu Klaus Ionannis şi sloganul acestuia „România lucrului bine făcut”, pe care l-a modificat pentru a-şi face reclamă: „Pizza Iohannis, bine făcută de Romţi”.
 
 
Foto: Publimedia – Shutterstock
 
 
Şi pentru că pizza Iohannis este deja la mare căutare în Cluj, am vrut să aflăm părerea câtorva dintre vedetele autohtone cu privire la acest nou preparat. Ramona Bădescu,  Şerban Copoţ de la Animal X, Giulia şi Xonia ne-au dezvăluit dacă ar fi tentaţi să afle gustul pizzei Iohannis.
 
 
Foto: Gabi Boholţ 
 
 
“Klaus Iohannis este omul momentului! Eu aş fi făcut un preparat mai nemţesc, bavarez la Cluj. Poate aş fi fost inspirată să-i dedic un platou cu preparate specific nemţeşti, nu ceva italienesc. Dar în cazul actual, având în vedere că sunt mulţi italieni în România şi mulţi români în Italia este binevenită şi pizza Iohannis. Dacă voi trece prin Cluj, de ce nu? Sau poate ar fi mai uşor de exportat pizza Iohannis la Roma!”, ne-a mărturisit Ramona Bădescu.
 
 
Foto: Publimedia
 
 
Şerban Copoţ alias Hienă de la Animal X s-a arătat încântat să guste din pizza Iohannis. “Mă bucur că lumea sărbătoreşte faptul că avem un preşedinte nou, acest lucru vine în sprijinul speranţei pe care şi-au pus-o oamenii într-un om votat masiv. Da, bineînţeles că aş gusta pizza Iohannis! Chiar sunt curios să văd dacă este un lucru bine făcut!”, a spus artistul.
 
 
 
 
 
Însărcinată pentru a doua oară, Giulia Anghelescu Huidu nu ştia că există acest fel de mâncare: „Habar nu aveam că există pizza Iohannis, românii sunt inventivi, ce pot să spun! Eu nu sunt fană pizza, deci indiferent de nume nu mă va face să cumpăr!”
 
 
 
 
Ce părere are Xonia? „Probabil îţi dă încredere! În rest, mi se pare doar o modalitate de a vinde mai multă pizza!”, ne-a spus şi Xonia.