A doua semifinala “Românii au talent” – CASTIGATORII

De: Mioara Tronaru / 13.04.2013, 07:00



A doua semifinala “Românii au talent” - CASTIGATORII
Vineri, 12 aprilie, alti 12 semifinalisti au urcat pe scena de la “Romanii au talent” pentru a lupta pentru un loc in marea finala.


Nic Mihale si ale sale CD-uri miraculoae, corul Fiat Lux, surorile Francesca si Andreea Ilie, fetele care au reusit sa-i faca Andrei pielea de gaina, acrobatii de la trupa Xtreme, beatboxerul Ervin Herskovics, Andrei Pavel, cel care a impresionat cu tablourile sale stralucitoare, magicianul George Gache si al sau asistent neconventional, Laura Cupsa, fata cu o mobilitate care te leasa masca, Mihai Ungureanu si Ionela Tarus, piticii care l-au dat gata pe Mihai Petre cu miscarile lor, trupa Amadance, Diana Caldararu a carei voce l-a lasat pe Smiley fara cuvinte si trupa de dans WhoGonStopUs, sunt cei care au facut show vineri seara la ProTV.
Invitatii speciali ai celei de-a doua semifinale au fost trupa No Limit, dansatorii surdo-muti din Craiova, care in editia trecuta a emisiunii nu au impresionat doar prin miscarile lor ci au oferit o adevarata lectie de viata tuturor celor care le-au ascultat povestea. Alaturi de ei pe scena de la “Romanii au talent” au mai urcat vineri seara si Trio Zamfirescu, cei trei frati care au cucerit publicul inca de la primele acorduri ale chitarelor lor.

 

 Primul clasat in topul publicului este Corul Fiat Lux!

Pe locul doi s-a clasat Diana Caldararu, adolescenta cu voce de inger care a cantat melodia „If I ain’t got you”, a Aliciei Keys.

WhoGonStopUs ocupa locul trei, iar Mihai Ungureanu si Ionela Tarus, micutii dansatori care au uimit pe toata lumea.au fost urmatorii in clasamentul publicului. Juriul are o decizie grea de facut. Cu doua voturi de la Andi Moisescu si Mihai Petre, WhoGonStopUs merg in finala!  VEZI AICI VIDEO

Premiul cel mare de 120.000 de euro de la ROMÂNII AU TALENT este acordat de COSMOTE.