A fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2015!

De: Nicoleta Nicolae / 18.11.2015, 11:11
A fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2015!
Revista People a numit cel mai sexy bărbat al anului 2015.

Anunţul a fost făcut în emisiunea prezentatorului american Jimmy Kimmel (48 de ani), care i-a luat un interviu norocosului star.

Anual, revista People alege cel mai sexy bărbat dintre celebrităţile internaţionale. În acest an, David Beckham (40 de ani) a fost distins cu acest titlu râvnit de bărbaţii din întreaga lume, potrivit The Huffington Post. Fotbalistul este căsătorit cu fosta membră a trupei Spice Girl, Victoria Beckham (41 de ani). Împreună au patru copii: Brooklyn (16 ani), Romeo (13 ani), Cruz (10 ani) şi Harper (4 ani).


 

Invitat în emisiunea „Jimmy Kimmel Live”, David Beckham a fost anunţat că este cel mai sexy bărbat din lume şi a ţinut un discurs amuzant: „Aş vrea să le mulţumesc părinţilor mei că m-au adus pe lume. Aş vrea să le mulţumesc şi stiliştilor mei şi programului de editare foto Photoshop”. Deşi fotbalistul se simte onorat că a fost distins cu acest titlu, David a dezvăluit publicaţiei People, care l-a numit cel mai sexy bărbat din lume, că a avut ezitări.

„Nu mă simt atrăgător sau sexy. Îmi place să port haine frumoase şi să mă îmbrac în costume potrivite, să arăt şi să mă simt bine, dar nu mă consider sexy”, a spus starul britanic.