A început aventura urbană cu Laura Cosoi şi Lipton Ice Tea

Apropo.ro / 23.05.2013, 13:20
A început aventura urbană cu Laura Cosoi şi Lipton Ice Tea
Laura Cosoi a acceptat provocarea lansată în cadrul campaniei ”Tea & the city: Aventuri Urbane cu Lipton”. Alături de o cititoare a blogului său, lauracosoi.ro, vedeta a descoperit ce înseamnă defensive driving, drifturi şi croitoria fără probe.

Laura a ales cu greu o câştigătoare din cei 78 de concurenţi înscrişi în concursul „Tea & the City: Aventuri urbane cu Lipton” de pe blogul său, însă Ioana Niţu a fost norocoasa cu care vedeta a petrecut o frumoasă zi de week-end.

”Curioase şi bucuroase, ne-am întâlnit dimineaţa la Piaţa Universităţii, de unde am plecat împreună cu cei de la Lipton spre Ciorogârla ca să ne dăm cu maşinile. Ioana câştigătoarea concursului nu a mai încercat astfel de sporturi >, dar s-a dovedit a fi foarte curajoasă şi m-a făcut tare mândră”, spune Laura pe blog.


Trucurile pe care le-a învăţat de la echipa Napoca Rally Academy şi distracţia din timpul probelor de la defensive driving au determinat-o pe Laura să afirme că ”drifturile nu erau periculoase, ci mai degrabă amuzante”.

MulajCouture a fost următorul punct pe lista aventurierilor Lipton. ”Visul oricărei femei este să nu mai piardă timpul în trafic ca să meargă la probe şi iată că cineva s-a gândit şi la ele”, spune Laura pe blog după vizita la acest atelier de croitorie.

Laura şi Ioana s-au bucurat de timpul petrecut împreună şi de lucrurile noi pe care le-au experimentat: ”La finalul zilei ne-am relaxat pe terasă la un ceai verde Lipton şi ne-am bucurat de experienţele petrecute împreună. Deşi ziua a fost atât de scurtă, eu am învăţat lucruri noi şi cel mai mult m-am bucurat că am putut să petrec momente preţioase alături de Ioana”.

În cadrul campaniei ”Tea & the city: Aventuri urbane cu Lipton”, Lipton a provocat bloggeri şi  vedete cu blog să se implice în identificarea celor mai inedite aventuri urbane pe care să le împărtăşească cu cititorii lor. Împărţiţi în 5 echipe, 3 din Bucureşti şi 2 din provincie, în funcţie de afinităţi (Food and Travel, Fashion, Adventure & City  Wonders, echipa Timişoara, echipa Cluj), fiecare blogger şi vedetă a organizat un concurs pentru cititorii lor în cadrul căruia i-a invitat pe aceştia să răspundă la întrebarea: ”În ce aventură urbană ai lua Lipton cu tine?” Ulterior, bloggerii au desemnat prin tragere la sorţi câte un câştigător, împreună cu care au participat la aventura urbană specifică echipei din care fac parte.

Câştigătorii concursurilor au avut ocazia să participe alături de bloggerii preferaţi în aventura urbană oferită de Lipton.  Laura Cosoi a făcut parte din echipa ”Fashion” a campaniei ”Tea & the city: Aventuri urbane cu Lipton”, alături de Andreea Ibacka (www.andreeapatrascu.ro‎),  Adina Necula (www.adinanecula.ro) şi Daniela Petrescu (www.maldita.ro).