A început cursa pentru 50.000 de euro, la “Ferma Vedetelor”!

Apropo.ro / 10.03.2015, 16:15
A început cursa pentru 50.000 de euro, la “Ferma Vedetelor”!
Aseară, de la 20.30, la PRO TV, a început cel mai tare reality show 100% românesc – “Ferma vedetelor”! 12 vedete s-au aventurat în provocarea de a redescoperi valorile simple de la ţarăşi au acceptat să locuiască timp de trei luni într-o fermă autentică.
Fără saună, piscină, petreceri, haine luxoase sau internet – aşa vor trăi timp de trei luni Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie. 
 
Relaxarea a fost înlocuită cu munca la ţară, cu recondiţionarea fermei, gătit, curăţenie şi chiar construirea propriilor paturi sau finisarea toaletei din curte. Baia cu spumă a fost schimbată cu apa încălzită pe plită, iar căldura este un lux care se întreţine cu multă muncă şi sacrificiu. 
 
Prima misiune a celor 12 vedetea fost găsirea fermei. Drumul prin pădure a fost unul anevoios şi plin de peripeţii. Augustin Viziru, Cristina Cioran, Vica Blochina şi Tudorel Filimon au fost primii care au ajuns la “Ferma Vedetelor”. Cum au păşit în curte ei s-au apucat să exploreze împrejurimile. Cel de-al doilea grup care a găsit ferma a fost compus din Ionuţ Iftimoaie, Doiniţa Oancea, Dima Trofim şi Mioara Velicu. După ce şi-au lăsat bagajele şi s-au uitat în jur, Ionuţ a spus: “E mai bine ca la mine acasă!”.
 
Foto: Pro TV
 
După ce s-au rătăcit şi au încercat toate variantele de drum, ultimii sosiţi au fost Dan Helciug, Oana Radu, Corina Drăgulescu şi Ştefan Stan. Drumul lung l-a făcut pe Dan săe xclame: “Aici se poate turna “Prison Break” partea a 6-a şi tot nu ar evada nimeni!”.
 
Momentul reunirii a fost unul plin de voie bună. Cei 12 concurenţi s-au luat în braţe, şi-au urat bun venit şi s-au pus imediat pe treabă. S-au organizat, au văzut care sunt lucrurile de rezolvat urgent şi au început să repare. 
 
Iulia Vântur, gazda emisiunii, le-a oferit concurenţilor o mare surpriză şi i-a poftit la o masăîmbelşugată. Iulia le-a explicat regulile şi i-a pus pe cei 12 concurenţi să aleagă “Fermierul săptămânii”. Vedetele au decis de comun acord că Mioara Velicu este fermierul primei săptămâni. 
 
Foto: Pro TV
 
Miza este mare, iar premiul de 50.000 de euro, nu poate fi câştigat decât de un concurent care va deveni la sfârşitul celor trei luni: Marele Fermier. La “Ferma Vedetelor” rezistă doar cei mai puternici, cei care sunt dispuşi să muncească, să înveţe, cei care sfidează frigul, noroiul şi care pot demonstra că sunt cei mai buni.