A început să-i placă! George Clooney a mai făcut o nuntă cu Amal Alamuddin

Apropo.ro / 29.10.2014, 13:23
A început să-i placă! George Clooney a mai făcut o nuntă cu Amal Alamuddin
După ce pe 27 septembrie au făcut o nuntă de fiţe în Veneţia, la un hotel de 7 stele, o petrecere care a costat circa 2 milioane de dolari, George Clooney şi proaspăta lui soţie, avocata de origini libaneze Amal Alamuddin, au petrecut din nou.
De această dată petrecerea a avut loc în Marea Britanie, vinerea trecută, în compania a 90 invitaţi de marcă. Ceremonia a fost organizată de  socrii mici, care au scos din buzunar pentru acest moft peste 100.000 de euro. Dacă în Veneţia le-au fost alături la nuntă invitaţi precum actorul Bill Murray, Cindy Crawford, Matt Damon, Bono, solistul U2, şi multe alte celebrităţi, la petrecerea din Marea Britanie, pe lista invitaţilor care au venit, într-o discreţie maximă, să-i felicite pe Clooney şi Amal, s-ar fi aflat Meryl Streep, Kevin Spacey şi Ewan McGregor.  Şi în Marea Britanie oaspeţii proaspeţilor însurăţei au fost răsfăţaţi cum se cuvine, cu tequila, lichior din rodii, suc de ghimbir şi lămâie şi delicatese exotice şi găzduiţi la celebrul la hotelul Danesfield House and Spa.
 
Avocata britanică de origine libaneză şi cineastul american s-au logodit în aprilie. Alamuddin l-a întâlnit pe Clooney prin intermediul activităţii ei profesionale.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Aceasta este prima căsătorie pentru Amal Alamuddin, în timp ce George Clooney a mai fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 şi 1993. Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.
 
Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din „Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei „Argo”. Pe lângă implicarea majoră în industria cinematografică, Clooney s-a dedicat şi unor cauze umanitare, cum este războiul civil din Darfur, Sudan.
 
Avocata Amal Alamuddin, specializată în drepturile omului, i-a avut printre clienţi pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, şi pe fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko.
 
Alegerea Veneţiei ca loc de desfăşurare a ceremoniei nupţiale nu a fost  o supriză, George Clooney fiind un vizitator obişnuit al oraşului lagună, datorită festivalului de film organizat la Veneţia. Actorul deţine şi o vilă pe malul lacului Como, la nord de la Milano.