A meritat aşteptarea! A slăbit 70 de kilograme, iar acum e iar în lumina reflectoarelor

De: Cătălina Matei / 14.07.2016, 11:52
A meritat aşteptarea! A slăbit 70 de kilograme, iar acum e iar în lumina reflectoarelor
Raluca Bădulescu se alătură Iuliei Albu, la masa Juriului emisiunii „Bravo, ai stil!”, ce va intra la toamna în grila Kanal D.

Prezenţa inconfundabilă în peisajul monden autohton, Raluca Bădulescu s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin extravaganţă, lipsă de complexe şi prin sinceritatea dezarmantă cu care şi-a susţinut părerile.

De la 120 de kilograme a ajuns top-model. Raluca Bădulescu face senzaţie cu noile silicoane – FOTO

Un adevarat exemplu de vointa, vedeta nu a ezitat sa treaca printr-o serie de interventii chirurgicale pentru a scapa de surplusul de greutate. Inainte, dar si dupa ce a pierdut cele 70 de kilograme, Raluca Badulescu a ramas aceeasi femeie cocheta, directa si autentica in alegeri, continuitate care i-a adus simpatia publicului. Cand nu se afla in lumina reflectoarelor, Raluca Badulescu isi dedica timpul fiului ei in varsta de 13 ani, dar si administrarii afacerilor familiei.

Iulia Albu a dat lovitura! Ce propunere a primit?

„Poti sa te imbraci cu stil chiar daca nu ai bani, un singur accesoriu puternic te poate scoate din anonimat. Sunt constienta ca in timpul show-ului orgoliile isi vor spune cuvantul, fetele isi vor scoate atunci cand se vor simti puse in pericol de prestatia contracandidatelor. Ce le sfatuiesc pe concurente este sa aiba incredere in ele insele si in alegerile pe care le vor face, pentru ca stilul tine mai degraba de atitudine”, spune Raluca Badulescu.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” va intra in grila de toamna a Kanal D si are la baza un format international de succes, „My Style Rocks”. Mai multe reprezentate ale sexului frumos concureaza pentru premiul de 100.000 de lei si o posibila cariera in televiziune. Tensiunea competitiei, abilitatatile concurentelor de a-si pune in valoare personalitatea prin tinuta afisata, comentariile acide si sfaturile utile ale juratilor vor face parte din ingredientele celui mai asteptat show al toamnei – „Bravo, ai stil!”.