A murit actorul din “Mortal Kombat”, Darren Shahlavi

Apropo.ro / 22.01.2015, 14:05
A murit actorul din “Mortal Kombat”, Darren Shahlavi
Actorul Darren Shahlavi, cunoscut publicului din roluri pe care le-a avut în filme precum "The Mortal Kombat: Legacy", "Legion of the Dead" sau “The Final Cut” a murit.
 
Darren Shahlavi avea 42 de ani şi era expert în arte marţiale şi cascador. El a fost găsit mort, în urmă cu o săptămână, în propria casă, de către colegul său de apartament. Se pare că înainte de a se culca, Darren ar fi luat o supradoză de medicamente, pe care medicul i le-ar fi prescris. În trecut actorul a avut probleme cu alcoolul şi cu drogurile.
 
„Nici nu ştiu cum pot explica ce simt acum. L-am găsit mort în casă… a fost o adevărată sursă de inspiraţie pentru mulţi oameni, inclusiv pentru mine. Voi fi întotdeauna mândră de el şi de cariera lui”, a scris sora lui pe Twitter, după ce a aflat  vestea că fratele său a murit.
 
 
Inspirat de filmele lui Bruce Lee, Darren Shahlavi a început să se antreneze de la vârsta de 7 ani. El a călătorit la Hong Kong, acolo unde şi-a început cariera în filme. Mai târziu a făcut paşi mari şi a primit roluri bune la Hollywood, jucând alături de Robin Williams în „The Final Cut”, cu Eddie Murphy în “I Spy”, dar şi cu Jean-Claude Van Damme în “Pound of Flesh”.