A murit Ken Weatherwax, alias Pugsley din ”Familia Addams”

De: Cătălina Matei / 09.12.2014, 11:41
A murit Ken Weatherwax, alias Pugsley din ''Familia Addams''
Ken Weatherwax, actorul care l-a interpretat pe Pugsley în ''Familia Addams'', a decedat la vârsta de 59 de ani, în urma unui atac de cord.

Actorul Ken Weatherwax, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit decedat în locuinţa sa din California. Din primele cercetări se pare că a suferit un atac de cord. Ken a devenit cunoscut în urma rolului mezinului din seria ”Familia Addams”.

Se zvoneşte că familia actorului ar dori să facă două ceremonii funerare, una pentru membrii familiei, iar cea de-a doua să participe şi fanii săi.

Familia Addams

După terminarea filmărilor la prima serie ”Familia Addams”, Ken a încercat să-şi continue studiile, dar a sfârşit prin a fi eliminat din mai multe şcoli. S-a înrolat în armată la vârsta de 17 ani, iar mai târziu a devenit tehnician de platou.

Ken Weatherwax a fost nepotul muzicianului Ruby Keeler, fratele lui Joey D. Vieira, cunoscut şi sub numele de Donald Keeler, care l-a interpretat pe Porky în filmul Lassie.

addams

Lisa Loring, John Astin şi Felix Silla

addams

Ted Cassidy, Blossom Rock şi Jackie Coogan

Carolyn Jones

Carolyn Jones ”Morticia”

Din distribuţia primei serii ”Familia Addams” mai trăiesc John Astin, în vârstă de 84 de ani, care l-a interpretat pe Gomez, Lisa Loring, 56 de ani, care a interpretat-o pe Wednesday şi Felix Silla, 77 de ani, care a jucat rolul vărului Itt. Tot din distribuţia seriei originale au mai făcut parte Jackie Coogan, ca Unchiul Fester, Blossom Rock ca bunica Addams, Ted Cassidy în rolul lui Lurch, Crolyn Jones ca Morticia.