A părăsit „Ferma Vedetelor”! Roxana Ionescu a pierdut duelul în faţa Cristinei Cioran

Apropo.ro / 30.03.2015, 11:56
A părăsit „Ferma Vedetelor”! Roxana Ionescu a pierdut duelul în faţa Cristinei Cioran
La „Ferma Vedetelor”, a avut loc cel mai intens duel între două fete. Tensiunea şi determinarea de a rămâne şi de a demonstra că sunt bune s-au văzut până în ultima secundă de luptă. De data aceasta, Roxana Ionescu a părăsit „Ferma Vedetelor” după numai câteva zile petrecute acolo, un timp mult prea scurt pentru speranţele ei măreţe.
Cele două dueliste, Roxana şi Cristina, şi-au făcut bagajul, şi-au luat la revedere de la restul concurenţilor şi au plecat către camerele izolate din pădure ca să îşi poată petrece noaptea în linişte şi să se concentreze. În gaşca veselă formată din Dan, Vica şi Cristina s-a lăsat cu cântec şi îmbrăţişări. Roxana a primit încurajări de la fermieri, iar Ionuţ i-a spus: “Ai încredere în forţele tale!”.
 
Foto: PRO TV
 
Cristina şi Roxana au primit dreptul de a da un telefon scurt. Cristina a ales să o sune pe prietena ei, pentru a se încărca de energie. Roxana a izbucnit în lacrimi când Iulia Vântur i-a arăta telefonul şi a decis să îşi sune mama, pentru a primi încurajarea şi sprijinul moral de care avea nevoie pentru a face faţă presiunii. 
 
Cele două duelist au intrat în ring în aplauzele colegilor. În prima probă, “La adunat de ouă”, cele două au fost legate cu o funie de mijloc şi au trebuit să adune trei ouă şi să le pună în iesle. Roxana a fost cea care a reuşit să pună trei ouă întregi şi a câştigat proba. “A fost un fel de K.O. prima rundă!”, a spus Dan, iar tensiunea dintre dueliste a crescut considerabil odată cu prima victorie. 
 
La cea de-a doua probă, “Învârtita buşteanului”, fetele au stat la câte un capăt de buştean pe care au trebuit să îl împingă către steagul din ring. Cristina a ieşit învingătoare reuşind să ia steagul de două ori, iar la această probă Roxana a părut că nu are nicio şansă în faţa forţei Cristinei. 
 
Foto: PRO TV
 
Proba decisivă, “Turnul de lemn”e, a fost cea mai tensionată şi s-a lăsat cu sânge la propriu. Fiecare concurentă a trebui să spargă în patru bucăţi buturugile şi să aşeze lemnele sparte pe două rânduri până la înălţimea stabilită. Competiţia a fost foarte strânsă, ambele reuşind să ajungă cât mai aproape de final, însă cea care a ridicat prima turnul, chiar şi tăiată la mână, a fost Cristina, câştigându-şi astfel locul în casă. 
 
Roxana a scris scrisoarea pentru concurenţi şi a numit fermieruls ăptămânii viitoare, şi-a luat bagajul şi o farfurie decorativă ca amintire de la ”Ferma Vedetelor”.
 
Foto: PRO TV
 
“N-am avut timp să simt aşa de mult lipsa obiectelor care ne uşurează viaţa, dar m-am bucurat foarte mult de experienţa pe care am trăit-o la „Ferma Vedetelor”. Mi-am dat seama că oamenii se schimbă atunci când le e greu şi miza este mare, iar asta s-a simţit în micile tensiuni create în casă. Sunt sigură că lucrurile acestea rămân acolo, iar după ieşirea din casă lucrurile vor reveni la normal.” – a spus Roxana după părăsirea fermei.