A sărbătorit cu Maia Morgenstern! Ce actriţă şi-a făcut prima zi de naştere în România, cu purceluş la proţap!

Apropo.ro / 27.01.2015, 14:24
A sărbătorit cu Maia Morgenstern! Ce actriţă şi-a făcut prima zi de naştere în România, cu purceluş la proţap!
Actriţa şi regizoarea a sărbătorit aseară în prezenţa actorilor Maia Morgenstern şi Ion Dichiseanu. Delia Matache, Adi Mutu, Anamaria Ferentz, Rocsana Marcu şi multe alte nume cunoscute i-au cântat sărbătoritei “La mulţi ani”!
 
 
 
Delia Antal a avut o petrecere pe cinste cu ocazia împlinirii a 34 de ani. Actriţa şi regizoarea filmului “D’ORA”, stabilită la Londra, şi-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naştere la Bucureşti. De regulă, aniversarea o prindea la Londra sau în alte locaţii exclusiviste din lume. De această dată, Delia şi-a dorit să-i aibe alături pe prietenii săi din România, aşa că a organizat ad-hoc o întâlnire cu cele mai dragi persoane sufletului ei. Petrecerea aniversară a avut loc aseară, chiar de ziua ei, la Taverna Cavalerilor, fiind una cu tematică medievală, meniul fiind servit ca pe vremea regelui Arthur.
 
 
 
Actriţa s-a bucurat astfel de prezenţa la petrecere a prietenelor sale, printre care Anamaria Ferentz  şi Rocsana Marcu, dar a fost emoţionată şi fericită că, colega şi prietena ei, actriţa Maia Morgenstern a onorat-o cu prezenţa şi a venit să o felicite personal de ziua ei. Actorul Ion Dichiseanu nu a lipsit de la eveniment, fiind unul dintre invitaţii speciali ai sărbătoritei. Cântăreaţa Delia Matache alături de soţul ei, Răzvan Munteanu, dar şi Adi Mutu s-au distrat alături de sărbătorită şi i-au cântat “ La mulţi ani”. Pictorul Liviu Mihai i-a fost, de asemenea, alături. 
 
 
 
Atracţia serii a fost purceluşul la proţap, pe care Delia Antal l-a comandat special pentru invitaţii săi. Chiar şi tortul a fost unul tematic, legat de film, care a simbolizat tot ce o reprezintă pe Delia Antal, ca actor şi regizor.
 
 
 
“E pentru prima dată în viaţă când mi-am serbat ziua la Bucureşti şi după 11 ani în România. M-am bucurat de prezenţa prietenilor, a fost o petrecere restrânsă doar cu prietenii foarte buni. Asta a fost cel mai mare cadou pentru mine! În rest, pot să-mi deschid parfumerie. Am primit foarte multe parfumuri de ziua mea, o icoană, multe cărţi spirituale, flori, sandale, lenjerie intimă şi brăţara “Love” de la Cartier ”, spune sărbătorita, care se afla acum la Bucureşti pentru a definitiva  proiectul  „We Cannes” în care este protagonistă şi actriţa  Maia Morgentern. În paralel, Delia Antal lucrează la un proiect nou despre care vom afla detalii curând.