A sărutat-o în direct, la TV, şi a cucerit-o! Ce actor celebru şi-a făcut o iubită la fel de celebră

De: Nicoleta Nicolae / 28.03.2015, 11:18

A sărutat-o în direct, la TV, şi a cucerit-o! Ce actor celebru şi-a făcut o iubită la fel de celebră
Liz Hurley şi Russell Crowe formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cei doi au fost invitaţi într-un show TV, unde au flirtat non-stop, iar la un moment dat chiar s-au sărutat în direct.


Cei doi actori au fost invitaţi în show-ul celebrului prezentator britanic Jonathan Ross, la Londra, unde au reuşit să uimească audienţa.

Liz (49 de ani) şi Russell (50 de ani) au flirtat pe parcursul întregii emisiuni. Mai mult, starul din “Gladiatorul” a dezvăluit că  în urmă cu aproape 30 de ani, înainte să devină actor, a lucrat pentru Liz Hurley, era băiatul care îi plimba câinele şi era înnebunit după ea. “Când m-am dus prima dată la uşa casei ei, nu ştiam cine stă acolo, am bătut şi mi-a răspuns Elizabeth Hurley, îmbrăcată doar într-o cămaşă bărbătească şi nimic altceva. Mi-am spus imediat în gând: Mulţumesc, Iisus”, a povestit Russell.

Însă se pare că nici Crowe nu i-a fost indiferent actriţei britanice, care a recunoscut că îşi aduce aminte de el, că era cel mai sexy australian care îi trecea pragul casei. 

Flirtul dintre ei a continuat, motiv fapt pentru care publicaţiile internaţionale au scris că au venit la show-ul TV singuri şi au plecat împreună, formând acum un cuplu.