A schimbat prefixul! Alina Chivulescu, aniversare ca-n filme!

Apropo.ro / 24.07.2014, 12:37
A schimbat prefixul! Alina Chivulescu, aniversare ca-n filme!
Covor de flori, lecţii de tenis, bucate greceşti şi o seară minunată în compania celor mai dragi prietene. Actriţa Alina Chivulescu a marcat aniversarea celor 40 de ani cu ceva nou, ceva de suflet şi ceva bun!
“Am avut o aniversare foarte veselă, în ciuda temerilor pe care această vârstă le aduce femeilor la simpla rostire”, vedeta. Alina a fost foarte răsfăţată de fiul ei şi de prietenele ei apropiate şi cel mai frumos cadou a fost o zi cu soare, veselă, plină de urări, daruri şi activităţi noi. 
 
Foto: PR
 
Foto: PR
 
Ziua de sărbătoare a început ca în filme: “Când m-am trezit, pe unde mergeam păşeam pe lângă flori, pentru că Mika mi-a marcat traseul zilnic prin casă cu flori cumpărate de el. A fost un gest dulce care m-a impresionat mult”, povesteşte Alina care a postat toate momentele emoţionante ale zilei pe pagina sa oficială de Facebook. Michael i-a dăruit mamei sale şi o carte, cu un titlu sugestiv, care să o vindece de teama de zbor: “Zboară cu încredere”. “Eu nu am mai urcat în avion de 5 ani, deci a fost un cadou cu direcţie!”, spune actriţa, care şi-a făcut temele şi a parcurs deja manualul.
 
Actriţa şi-a dorit să facă ceva nou în viaţa ei cu ocazia aniversării, aşa că a ales să închirieze o sală de tenis pentru o oră şi să se lase iniţiată de fiul ei: “Mi-a plăcut la tenis, cred că voi repeta experienţa, dacă mă va mai tolera Mika încă o dată ca adversar neiniţiat şi deloc competitiv”. 
 
Foto: PR
 
Prietenele ei, Dana Rogoz, Laura Cosoi şi Ada Condeescu au scos-o pe Alina la masă, la un restaurant grecesc, iar vedeta întâlnirii a fost fiul Danei, micuţul Vlad, care, foarte cuminte, le-a lăsat pe fete să râdă şi să povestească în voie: “Sunt minunate prietenele mele, au o energie bună şi m-am bucurat să le am aproape”. 
 
Şi cum nu există aniversare fără dorinţe, Alina a făcut o scurtă listă: “Să fim sănătoşi, să-l văd pe Michael un om mare, drept şi bun. Şi să lucrez! Şi să mă urc în avion!”.