A slăbit 115 kilograme și a devenit cel mai sexy antrenor de fitness (Video)

Redacția / 17.10.2013, 16:30
A slăbit 115 kilograme și a devenit cel mai sexy antrenor de fitness (Video)
La 31 de ani, Mike suferea de obezitate morbidă, iar viața lui atârna de un fir de păr. Englezul s-a ambiționat și a slăbit 115 kilograme.

Mike Waudby, 31 de ani, din Kingston, Anglia, diagnosticat cu obezitate morbidă a reușit să slăbească 115 kilograme în 18 luni. Susținerea și complimentele prietenilor l-au ambiționat pe Mike să-și dorească și mai mult de la el.

Află prognoza meteo pentru săptămâna viitoare de pe vremea apropo

Englezul cântărește acum 209 kilograme și a devenit antrenor profesionist de fitness. Femeile nu-și mai iau ochii de la el.

Mike a avut probleme cu greutatea de pe la 21 de ani, când avea 140 de kilograme. A avut diverse job-uri care necesitau puterea pe care o avea el, ca om cu greutate. A continuat să se îngrașe, și curând nu a mai putut face față îndatoririlor sale de serviciu. A urmat o perioadă în care aproape că nu mai ieșea din casă, mânca tot ce îi gătea mama sa și începuse să consume alcool. În fiecare seară obișnuia să bea o sticlă de whisky și 6 doze de bere.

 

 

La un moment dat când a simțit nevoia să iasă în oraș să socializeze, o tipă de la bar l-a rugat să plece de acolo pentru că ea și prietenele ei sunt dezgustate de o așa arătare.

A încercat să se sinucidă, dar versurile unei piese de la Guns N’Roses l-au determinat să facă ceva cu viața lui. Să o schimbe total, în bine.

A lăsat băutura, a încercat să mănânce mai moderat și și-a făcut abonament la o sală de sport. După multă muncă, dar și mai multă ambiție, silueta lui a început să prindă forme atrăgătoare. Mike a început să vadă că viața lui se schimbă și că ăși dorește să fie un exemplu pentru alții ca el.

Încă mai are de muncit la el, deși a dat jos 115 kilograme iar prietenii îl poreclesc Dl. Mușchi. Postează zilnic imagini cu el pe contul personal de Facebook și așteaptă momentul în care proiectul său va ajunge la final și el va fi mulțumit de ce vede în oglindă.

În paralel, Mike lucrează și ca antrenor profesionist de fitness, iar acum nicio femeie nu-i mai spune că este dezgustător.