A strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Pacha Man a renunţat la lupta pentru titlul de Regele junglei!

Apropo.ro / 23.02.2015, 10:54
A strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Pacha Man a renunţat la lupta pentru titlul de Regele junglei!
Ultimele două zile au fost foarte agitate pentru cele 12 celebrităţi care şi-au petrecut deja şase zile în Africa de Sud, complet izolate de orice ţine de cotidian şi departe de stilul de viaţă cu care s-au obişnuit. Pacha Man a cedat în faţa propriilor slăbiciuni şi a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Astfel, Pacha Man este primul care iese din show!
Anticipând cumva faptul că Pacha Man se apropie de propriul prag psihologic şi va ieşi din show, formaţia RuGina (formată din Ruby şi Gina la „Vocea Junglei”) au improvizat vineri un cântec şi versurile despre Pacha au fost următoarele: „Pacha s-a apucat de sculptat / Că de-o săptămână n-a mai fumat!”.
 
Sâmbătă, în timp ce Andreea şi Gina se spălau de zor la proba „Comoara din Cufăr”, în încercarea de a face rost de delicatese pentru colegii din tabără, Pacha Man i-a strâns pe toţi în jurul focului şi i-a anunţat că pleacă din show. “Mi-aş fi dorit să stau până la final, însă emoţiile te cuprind total şi îmi pierd răbdarea, o să fac urât! Nu mai pot, sunt terminat psihic”.
Momentul în care Pacha Man i-a anunţat că pleacă a fost primit surprinzător de emoţional de către una dintre concurente. Ce nu s-a văzut la televizor a fost faptul că Alina Plugaru a început să plângă din momentul în care a auzit vestea şi o vreme după ieşirea lui Pacha din tabăra din jungla africană. Este posibil ca ea să se fi ataşat de Pacha chiar mai mult decât se aştepta sau conştientiza.
 
Foto: ProTV
 
Nici pe băieţi nu i-au ocolit lacrimile. Cu Pacha Man în frunte, Jugaru şi Moroşanu au încercat să îşi ascundă lacrimile de camere, însă nu au reuşit. Emoţiile i-au copleşit şi pe ei.
 
Iar discuţiile despre plecarea lui Pacha au continuat mult după plecarea lui, fiecare cu părerea sa, unii susţinându-i decizia, precum Jugaru, iar alţii crezând că ar fi putut fi mai puternic şi să nu renunţeaşa devreme, printre care Elena Lasconi.
 
Mâncare – a fi sau a nu fi?
 
Pe concurenţi a început să îi cuprindă disperarea. Foamea îi face să se certe pe cele mai mărunte subiecte: cu liderul taberei, la curăţenie, despre atitudine. Sunt foarte iritaţi, se enervează uşor şi de aici este un mic pas până în momentul în care încep să se descarce unii pe ceilalţi.
 
Orice prilej în care mănâncă este unul savurat intens, fie că este vorba de delicatese (în ediţia de ieri au câştigat două pungi de chips-uri, pe care le-au porţionat şi nu au ezitat să lingă absolut orice firimitură rămasă) sau de cele mai scârboase mâncăruri şi lichide existente. La Provocarea Junglei – Învârte sticla, Ruby, Elena Merişoreanu, Dorian şi Moroşanu au primit cocktail-uri speciale, din măruntaie de peşte stricat, sânge de vacă, insecte şi viermi, ochi putreziţi de vacă şi maţe de găină.
 
Foto: ProTV
 
Elena Merişoreanu a fost eroina probei şi a băut două cocktail-uri fără măcar să clipească, negândindu-se la gustul şi mirosul absolut îngrozitoare şi devenind eroina zilei!