Acasă la Anca Serea. Imagini din vila de 500.000 de euro – FOTO&VIDEO

Apropo.ro / 16.05.2018, 14:52
Acasă la Anca Serea. Imagini din vila de 500.000 de euro - FOTO&VIDEO
Anca Serea îşi vinde vila în care a locuit până acum alături de soţul ei, Adrian Sînă, şi de cei cinci copii. Casa se află în Pantelimon, intr-un complex rezidenţia şi a fost construită în anii 2000.

Prezentatoarea tv locuieşte într-o vilă de 500.000 de euro, care se dovedeşte a fi prea mică pentru familia ei numeroasă. Imobilul actual în care familia locuieşte are şase camere foarte spaţioase, o curte şi piscină.

„Dorim să ne mutăm într-o casă mai mare. Acum copiii stau câte doi într-o cameră şi am vrea ca fiecare să aibă propriul spaţiu. Dacă am avea două-trei camere în plus ne-am simţi mai relaxaţi şi am fi mai liniştiţi”, au declarat cei doi la un post tv.

Anca Serea şi Adrian Sînă au o familie cu cinci copii, dar sunt în negocieri intense pentru al şaşelea moştenitor. Fosta prezentatoare de la Prima TV are doi copii dintr-o relaţie anterioară, pe David (16 ani) şi pe Sarah (10 ani), dar i-a dăruit şi lui Adi Sînă, trei moştenitori, pe Noah (5 ani şi jumătate), pe Ava (3 ani şi jumătate) şi pe Moise (doi ani) .