Accident grav “Splash! Vedete la apă”. Alina Puşcaş a părăsit show-ul pe targă

De: Cătălina Matei / 22.08.2014, 09:11
Accident grav “Splash! Vedete la apă”. Alina Puşcaş a părăsit show-ul pe targă
În prima semifinală a show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzată pe 22 august la Antena 1, Alina Puşcaş va fi scoasă din incinta bazinului olimpic din Bacău pe targă şi va fi nevoită să abandoneze concursul săriturilor în apă.

Iniţial, Alinei i se face rău la antrenamente când, după o săritură de la platforma de 7 metri, îi înţepenesc mâinile şi are junghiuri puternice care o fac să plângă de durere. Este transportată de urgenţă la spitalul din Bacău unde, în urma unor investigaţii medicale, se constată că are o contractură musculară puternică şi un început de pneumonie. Medicul îi recomandă să nu mai participe seara, la filmare, însă Alina îşi doreşte să rămână în concurs şi să încerce săritura pe care a pregătit-o, motivată fiind de cazul impresionant al Mariei Casian, micuţa campioană la sărituri în apă pentru care “luptă”, de altfel, toţi concurenţii de la “Splash!”.

Foto: Antena 1

În emisiune, Alina Puşcaş reuşeşte să-şi execute săritura însă, la câteva zeci de minute după asta, i se face rău pe canapeaua concurenţilor, în plină înregistrare a show-ului, şi este scoasă pe braţe din platoul emisiunii. Este transportată din nou la spital unde medicii, după ce o consultă din nou, îi interzic să continue emisiunea. “După ce am sărit, mi s-au blocat iar mâinile. M-au văzut cei din producţie şi m-au scos din emisiune. La spital, mi s-a făcut glucoză intravenos şi s-a constatat că am tensiunea foarte crescută. Mi s-a spus că trebuie să renunţ la emisiune, că zece zile trebuie să urmez un tratament strict şi să nu fac nici cel mai mic efort, pentru ca organismul meu să-şi poată reveni. N-am mai păţit aşa ceva în viaţa mea. Medicul mi-a explicat că, pe fond de frică şi stres şi din cauza eliberării excesive de adrenalină, corpul pierde mai multe vitamine decât în orice altă situaţie. Eu nu am ştiut că frica şi adrenalina eliberată excesiv ard rapid mineralele din organism şi pot crea asemenea probleme… M-am tratat, acum sunt bine”, ne-a declarat frumoasa prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Foto: Antena 1

Cum reuşeşte Alina Puşcaş să facă, în aceste condiţii, dovada curajului ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 22 august, de la ora 20.30, într-o spectaculoasă primă semifinală a show-ului “Splash! Vedete la apă”.