Actori care refuză să lucreze împreună, indiferent de salariul primit

Apropo.ro / 07.01.2015, 08:00
Actori care refuză să lucreze împreună, indiferent de salariul primit
Există anumiţi actori care refuză să colaboreze, iar regizorii ştiu acest lucru şi evită să-i distribuie în acelaşi film.

La filmări, actorii petrec mult timp pe platouri alături de colegii din distribuţie. Nu toţi sunt, însă, extrem de prietenoşi şi fiecare are personalitatea sa. Unii sunt mai arţăgoşi, alţii cu pretenţii, sau dimpotrivă, extrem de docili. Taberele adverse nu prea se înţeleg, iar din acest motiv refuză de cele mai multe ori să lucreze împreună.

Nervii întinşi la maxim pe platourile de filmare crează tensiuni pentru întreaga echipă, iar decizia de a alege cu grijă actorii devine primordială.

Iată care sunt starurile pe care nu le vei vedea prea curând jucând împreună:

1. Shannen Doherty şi Alyssa Milano

vedete

Despre Shannen se ştie că nu este o tipă prietenoasă cu partenerele de film. Doherty a părăsit rolul din Charmed după neînţelegerile cu Milano. Producţia a fost nevoită să aducă un mediator pentru a rezolva tensiunile.

2. Bill Murray şi Lucy Liu

actori

Actorul Bill Murray nu a mai apărut în continuarea „Îngerii lui Charlie”, după disputa dintre el şi Liu, la prima peliculă, care s-a lăsat cu obscenităţi verbale. Bernie Mac a fost nevoit să-l înlocuiască pe Murray în Charlie’s Angels: Full Throttle.

3. Robert Downey Jr. şi Terrence Howard

actori

Întrebat de ce nu a mai jucat în continuarea Iron Man, Terrence a declarat că Robert nu ar fi jucat rolul principal dacă nu era el. El mai susţine că de vină este Downey care l-a dat afară din joc. Astfel, Terrence a fost nevoit să plece din cadru definitiv.

4. Julia Roberts şi Nick Nolte

actori

Disputa dintre ei datează din 1994, pe când lucrau la comedia romantică I Love Trouble. Nu există nicio chimie între ei, iar regizorul avea nevoie de acea sclipire. Chimia nu exista, pentru că nu se suportau din diverse motive. Julia l-a descris pe Nick ca fiind complet dezgustător, iar el a replicat nu este cea mai drăguţă persoană din lume, toată lumea ştie asta.

Deşi au trecut mulţi ani de atunci, nici în prezent securea nu a fost îngropată.

5. Sylvester Stallone şi Richard Gere

actori

Atmosfera era încinsă pe când colaborau la The Lords of Flatbush. Egou-rile lor de masculi au căpătat forme supradimensionale, ceea ce a condus spre război. Fiecare are varianta sa de adevăr, mai bună decât a celuilalt. Cum ar putea, oare, suporta un actor important să fie inferior altuia cu acelaşi renume.

6. Faye Dunaway şi Roman Polanski

actori

Au o poveste incredibilă. Roman Polanski regiza clasicul „Chinatown”, în 1974 . În primă fază, el i-a smuls un fir de păr lui Faye pentru că nu dădea bine în film. Apoi, când ea a încercat să afle mai multe detalii despre motivaţiile personajului, Roman a început să urle, spunându-i… „Salariul tău este motivaţia!”.

Bomboana de pe colivă a fost în timpul unei scene când Faye a cerut permisia de a face o pauză, iar el nu a fost de acord. Mai târziu, ea s-a răzbunat aruncându-i lui Polanski o cană cu urină direct în faţă. Şi astăzi devin nervoşi când sunt întrebaţi despre filmările la Chinatown.