• Actor
Locul naşterii:
Albuquerque, New Mexico, USA
Data naşterii:
20/08/1992
Info:
Wikipedia Pagina personala
Biografie


Actriţă şi cântăreaţă, Demi Lovato s-a născut pe 20 august 1992, în Albuquerque, New Mexic, fiind a doua dintre cele trei fiice ale unei foste majorete pentru Dallas Cowboy.

În copilărie,  Demi a câştigat câteva concursuri de talente şi, la vârsta de 10 ani, a debutat în televiziune, în show-ul “Barney & Friends”.

În 2007, Demi Lovato a început să lucreze cu Disney Channel. Prima dată, a primit un rol într-un scurt show numit As the Bell Rings (2007), dar marea ei şansă s-a numit rolul principal Mitchie Torres în filmul Disney “Camp Rock” (2008), în care a jucat alături de fraţii Jonas. De altfel, Demi a şi devenit iubita unia dintre aceştia, Joe. “Joe e prietenul meu cel mai bun, întotdeauna a fost prietenul meu cel mai bun”
Demi a înregistrat trei piese cu trupa pop The Jonas Brothers pentru coloana sonoră a filmului.
Pe 23 septembrie 2008, Demi a lansat albumul său de debut, “Don’t Forget”, care a debutat pe locul 2 în topul Billboard 200. În promovarea albumului, Demi a plecat în turneu cu Fraţii Jonas, cântând în deschiderea concertelor.
În 2009, Demi a primit rolul principal în serialul Disney “Sonny with a Chance” / Sonny şi steluţa ei norocoasă, iar în acelaşi an a lansat cel de-al doilea album de studio, "Here We Go Again".
În noiembrie 2010, Demi s-a internat la dezintoxicare, chiar în mijlocul turneului Camp Rock, pentru a primi tratament pentru depresie severă, bulimie, anorexie şi consum de substanţe interzise. Demi a fost externată în ianuarie 2011, dar în timp ce se afla sub tratament, a fost diagnosticată cu sindrom bipolar. Se pare că vedeta avea aceste probleme încă de la 11 ani.
După ce şi-a rezolvat problemele de sănătate, Demi a renunţat la show-ul Disney, concentrându-se pe înregistrarea celui de-al treilea său album. “Unbroken” a fost lansat în septembrie 2011, fiind urmat de un turneu de promovare, alături de trupa sa, Hot Chelle Rae. În 2013, a făcut parte din juriul America Got Talent, alături de Simon Cowell şi Britney Spears.Informaţii, pe scurt, despre Demi Lovato
- ştie să cânte foarte bine la pian şi chitară
- tatăl său are strămoşi mexicani, mama sa provine dintr-o familie de scoţieni
- modelul său în viaţă este Kelly Clarkson
- a studiat acasă, cu un profesor: “Am ales să mă retrag de la şcoală. Eram mereu agresată. Toţi colegii mei au semnat o petiţie care spune: <O urâm pe Demi Lovato>”
- este vegetariană
- are un tatuaj pe partea dreaptă care spune: "You Make Me Beautiful"

 


- a avut un show pe youtube împreună cu prietena ei, Selena Gomez, intitulat
"The Demi and Selena Show". “Eu şi Selena nu am mai vorbit de mult. Am avut unele neînţelegeri. Dar în ziua în care m-am internat, mi-a dat telefon şi plângea. M-a întrebat dacă sunt OK, aşa că am lăsat toate problemele la o parte, am început şi eu să plâng şi am spus: <Da, sunt OK>”.
- Demi Lovato este bună prietenă şi cu Miley Cyrus: “Mi-a trimis un cadou de Crăciun care a însemnat mult pentru mine, pentru că dezintoxicare nu primeşti prea multe cadouri…Am prieteni incredibili”.
 - în aprilie 2012, aproape a dat cu maşina peste Paul McCartney în timp ce încersa să parcheze în Los Angeles.
- “Nu voi minţi. Am făcut lucruri de care nu sunt mândră: am băut, am consumat droguri – cam ceea ce fac tinerii ca să-şi amorţească durerea. Dar acum nu mai beau, nu mai iau droguri, nu mai vomit după ce mănânc, nu mă mai înfometez. Nu mai fac nimic de care să-mi fie ruşine” .

Alte stiri:

Demi Lovato îşi scrie memoriile la vârsta de 21 de ani


Unde a dispărut Demi Lovato?

 

Demi Lovato sparge topurile cu “Skyscraper”

 

Cele mai bogate staruri tinere de la Hollywood

 

Demi Lovato a cedat nervos

 

Fraţii Jonas şi Demi Lovato - Noile staruri Disney

 

 

 

 


 

Galerie Foto
A jucat În
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații