• Actor
Locul naşterii:
Stevenage, Hertfordshire, Anglia
Data naşterii:
10/04/1990
Info:
Wikipedia
Biografie

Alex Pettyfer a terminat şcoala în iulie 2006, la vârsta de 16 ani. A jucat Willy Wonka într-o producţie şcolară ,,Charlie And The Chocolate Factory”.
Este fiul actorului Richard Pettyfer şi al fostului model Lee Irlanda, în prezent prezentatoare TV. 
În ultimii ani de liceu, Alex a fost elev la Colegiul Shiplake, o şcoală de prestigiu cu internat situată în Henley-on-Thames. În timpul sărbătorilor a locuit împreună cu familia sa în Windsor, Berkshire. 
La vârsta de 15 ani, el a fost ales, din cinci sute de băieţi, să joace rolul lui Alex Rider în versiunea de film a “Stormbreaker”  a lui Anthony Horowitz, un roman despre un adolescent britanic în jur de 14 ani, angajat de cei de la MI6 pentru a fi un spion. 
I-a fost oferit rolul de Eragon în “Eragon, bazat pe romanul ,,Eragon”, de Christopher Paolini, înainte de turnare, el a refuzat, în parte, din cauza fricii sale de zbor. 
A fost top model pentru Ralph Lauren şi GAP. Are cinci tatuaje cunoscute: o cruce celtică pe piept, litere arabe pe partea interioară a braţului drept, cuvintele: "What Goes Around Comes Around" pe umărul drept, iniţialele "ER" pe încheietura dreaptă, şi litere Kanji scrise în partea de jos a taliei.

 

Galerie Foto
A jucat În
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații