• Actor
Locul naşterii:
Buftea, România
Data naşterii:
15/12/1993
Biografie


Alina Eremia este actriţă şi cântăreaţă, renumită în special pentru rolul Ioana Popescu din serialul “Pariu cu viaţa” şi ca solistă în trupa LaLa Band.


Zodia: Săgetator
Greutate 60 kg
Înălţime 1,75 m
Măsuri: 100-68-98


Alina Eremia a debutat la frageda vârstă de 4 ani la emisiunea “Abracadabra”, câştigând locul 3 în cadrul unui concurs de muzică.  

Alina a fost membră a trupei Miracol pentru aproape şase ani. În acest timp, ea a studiat pianul la Şcoala de muzică şi arte plastice, Bucureşti. Incă din copilărie, Alina a fost remarcată de Marius Ţeicu şi Cornel Fugaru pentru timbrul său vocal deosebit, a participat la numeroase concursuri în Turcia, Bulgaria, Belgia, a cântat de ziua României în faţa a numeroşi invitaţi la Ambasada României la Londra, a urcat pe scena multor festivaluri naţionale şi internaţionale.

În 2005 Alina a reprezentat România la Eurovision Junior unde a ieşit pe locul 5, câştigând Europredictia anuală cu 169 puncte.
De asemenea, aceasta a participat la dublarea în limba romană a unor desene animate marca Disney precum: “Pocahontas”, “Pocahontas II”, “Frumoasa şi Bestia”, “Frumoasa şi Bestia 2″ sau “Belle şi Lumea ei Magică”.

În aprilie 2011, 19 tineri  îndrăgostiţi de muzică (Dorian Popa, Sore Mihalache, Cristina Ciobanasu, Raphael Tudor, Vlad Gherman, Dima Gheorghita-Trofim, Bubu Cernea, Monica Odagiu, Alexia Talavutis, Gloria Melu, Costin Cambir, Mihai Mititescu, Gabi Ciocan, Oana Stancu, Bianca Dragomir, Levent Sali, Georgiana Drumen, Andrada Popa, Andrei Stefan), printre care şi Alina, au format trupa La-La Band.

În septembrie 2011, Alina Eremia a debutat că actriţă într-un rol principal (Ioana Popa), în “Pariu cu viaţa”, un serial muzical românesc, difuzat pe postul de televiziune PRO TV.

Alina îşi face timp şi pentru studii. Ea este studentă la Facultatea de Ştiinte Politice din cadrul SNSPA, specializarea Relaţii Internaţionale.

 

Galerie Foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații