• Actor
Locul naşterii:
Bucuresti
Data naşterii:
27/04/1980
Biografie

Anda Adam se numără printre vedetele care au cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. La 16 ani, Anda s-a lansat pe plan muzical, cu o colaborare cu trupa RACLA. Piesa "Nu mă uita" a înregistrat un imens succes pe piaţa muzicală şi a intrat foarte repede în atenţia caselor de producţie şi a producătorilor muzicali. La scurt timp după aceastaă colaborare, artista a mai lansat o piesă, de această dată, în colaborare cu Marijuana numită "Fete rele".
După mai multe piese de succes, artista a considerat că este momentul pentru o pauză în plan muzical, canalizându-şi atenţia pentru un business personal. Şi- a deschis un salon de înfrumuseţare. Însă, Anda nu a putat sta departe de scenă, aşa că a lansat piesa "Ce ţi-as face" unde a colaborat cu Alex şi apoi piesa "Nai nai" unde a colaborat cu Bishop dar şi cu Smiley şi Randi, ambele piese devenind hituri.

Cât priveşte viaţa personală, Anda a fost de câteva ori în atenţia presei. După o relaţie de lungă durată cu prezentatorul rubricii Vremea de la PRO TV, Victor Slav, Anda e implicată într-o idilă cu designerul Cătălin Botezatu.

INTERVIU

- Anda, săptămâna trecută ai lansat piesa "Say Goodbye". Cum a fost primită de public?
Piesa a fost primită foarte bine, atât de fani, cât şi de oamenii de specialitate de la radio şi DJ. Toţi au spus că este altceva decât se compune şi se ascultă în ultima vreme la noi. M-au felicitat că am avut curajul să merg pe alt stil, decât să folosesc aceeaşi reteţă de până acum.

- Ce aşteptări ai de la ea? Are influenţe orientale…
Sper să ajungă la inima tuturor. Este o piesă sensibilă, realizată de Deepside Deejays, pe care o simţi dacă iubeşti, dacă ai iubit şi dacă ai suferit vreodată.

- Urmează şi un videoclip la "Say Goodbye" sau l-ai filmat deja?
Săptămâna viitoare voi filma videoclipul pentru "Say Goodbye". Vor fi, ca de obicei, două zile de filmări. Clipul va fi lansat, probabil la sfârşitul acestei luni.

- De ce o piesă despre despărţire?
Este o piesă cu un puternic sentiment de dragoste, în primul rând. Indiferent dacă eşti într-o relaţie sau te-ai despărţit şi ţi-e dor de persoana iubită. Linia melodică şi întreaga orchestraţie sunt astfel realizate încât să simţi fiorul dragostei. In plus, se spune că simţi cel mai puternic dragostea când te desparţi de cineva drag.

- In acelaşi timp, "Can you feel love" se bucură de succes în străinătate. Am înţeles că cei din Azerbaidjan te preferă pe tine în locul Madonnei. Cum aşa?
"Can you feel love" este o altă piesa de dragoste, compusă de această dată de mine, care are, însă o abordare optimistă. Este o piesă de vară, care îţi dă energie, te face să dansezi şi să îţi îmbrăţişezi persoana iubită. Piesa este realizată împreună cu DJ Kouroush Tazmini, din Portugalia, şi este deja prezentă în topurile din America Latina, Europa, Africa şi Asia. Succesul de care se bucură este foarte mare. In Azerbaijan a ajuns nr 1, ocupând poziţia în care se află Madonna cu piesa ei "Gils gone wild".

- Ce înseamnă pentru tine succesul în muzică? Cât de sus ţi-ai propus să ajungi?
Pentru mine în fiecare zi înseamnă mai sus ... Nu am încetat niciodată să cred în ceea ce iubesc mai mult, muzica. Cât de departe voi ajunge, nu ştiu, dar sper cât mai sus... Cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu puţin noroc totul este posibil. Sunt foarte fericită şi mulţumită şi cu ce am reuşit până acum... Este oricum un vis devenit realitate!

- Cu ce artist de afară, care e pe val acum, ţi-ai dori un featuring?
Daca stau bine să mă gândesc, cu Rihanna. E cea mai în vogă la ora actuală şi cred că am face un featuring bun.

- Cum stai cu concertele în campania electorală? Cum arată agenda ta? Cam câte cântări ai acum pe săptămână?
Nu pot spune că am avut o perioadă extrem de aglomerată odată cu venirea campaniei electorale. S-a simţit o creştere uşoară. Eu oricum aveam multe concerte şi înainte de campanie. Agenda mea arată destul de bine pentru că, pe lângă concertele din România, se mai completează şi cu evenimente internaţionale. In curând voi fi în Liban, mai exact, pe 7 iulie la NRJ TOUR, alături de Jason Derulo.

- Se câştigă bine din muzică? Esti mulţumită de cum arată conturile tale? Au multe zerouri sau se putea şi mai bine?
Nu mă plâng, însă la capitolul zerouri, cred că întodeauna se poate şi mai bine. Deci continui să muncesc mult şi odata cu munca mea, voi fi răsplătită pe măsură, sunt convinsă de asta.

- Câti bani investeşti în imaginea ta şi câte dressing-uri ai acasă? De unde obişnuieşti să-ţi cumperi hainele de scenă?
Investesc mult în cariera mea şi în ce ţine de mine, de Anda Adam ca şi artist, pentru că aşa trebuie să se întâmple dacă te consideri un profesionist. De ţinutele mele se ocupă stilista mea. La shopping nu îmi place să merg şi atunci când o fac durează maxim o jumătate de oră şi nu probez niciodată ce iau pentru că nu am răbdare. Cele mai multe cumpărături mi le fac în Statele Unite, atunci când merg la mama. Insă ţinutele de scenă sunt făcute de designeri români precum Lena Criveanu.

- Ai timp şi de o vacanţă exotică vara asta sau ţi-ai propus să faci bani acum şi distractia mai aşteaptă?
Sună extraordinar de bine, însă nu cred că voi avea timp să fac asta, pentru că agenda mea e cam plină până la sfârşitul lui august. O să încerc să îmbin utilul cu plăcutul. Când plec la concerte externe, o să profit de ocazie considerând că e o mini vacanţă.

Albume

PLACERI VINOVATE

Destinaţia de vacanţă ideală
Cancun

Dimineaţa perfectă
Când nu am nimic de făcut…

Parfum preferat
Gucci Guilty

Designer preferat
Alexander McQueen

Maşina mult visată
Maşina lui Batman sau un Mercedes SLR

Oraş preferat
New York

Actor/actriţă
Brad Pitt

Artist preferat
Michael Jackson

Cartea preferată
Gabriel Garcia Marquez - Dragostea în vremea holerei

Citeste si

http://www.protvmagazin.ro/stiri/starflash/a11579982-catalin-botezatu-giugiuleala-maxima-cu-anda-adam-la-tv-foto

http://www.protvmagazin.ro/stiri/starflash/a11547333-anda-adam-agresiva-la-te-cunosc-de-undeva

http://www.protvmagazin.ro/stiri/muzica/a11302598-noul-clip-anda-adam-

http://www.protvmagazin.ro/stiri/muzica/a11056653--anda-adam-si-roxana-vancea-impreuna-la-scaldat

http://www.protvmagazin.ro/stiri/muzica/a11032031--anda-adam-poze-fierbinti-la-plaja

Galerie Foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații