• Actor
Locul naşterii:
Metairie, Louisiana
Data naşterii:
13/07/1977
Info:
Wikipedia Pagina personala
Biografie

Ashley a copilărit în oraşul Metairie, Louisiana. Încă de la o vârsta fragedă Ashley a câştigat numeroase premii pentru modeling, iar la vârsta de 15 ani decide urmarea unei cariere în domeniu şi se mută în New York. Curtată de agenţia Elite Miami, Ashley decide să se mute în Miami, dar călătoreşte în toată lumea pentru prezentări de modă la Londra, Paris, Milano. A apărut pe copertele mai multor reviste.
Apoi, decide să încerce şi actoria. La prima sa probă tânăra are onoarea să lucreze cu Al Pacino, dar din nefericire nu a primit acel rol. A apărut în numeroase seriale tv precum “Dark Angel”, împreună cu Jessica Alba, “Joey”, “CSI: Miami”, iar în 2002 joacă rolul Helena Kyle în serialul “Birds of Prey”.
Şi-a făcut apariţia pe marele ecran într-un rol mic din “Artificial Intelligence” în 2001, după care au urmat roluri în “S.W.A.T. Walking Tall”, “Strange Wilderness”. În anul 2005 a jucat înpreună cu prietena sa Jessica Alba şi actorul Paul Walker în filmul de acţiune “Into the Blue”. În anul 2009 apare în filmul “12 Rounds” alături de John Cena.
Actriţa a fost căsătorită timp de 4 ani cu regizorul Anthony Rhulen, cunoscut după ce a regizat filmul “The Butterfly Effect”, după care în anul 2010 s-a căsătorit cu Steve Hart, cu care are o fetiţă, Ada Bella Ray Hart.

Galerie Foto
A jucat În
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații