Ashton Kutcher
  • Actor
Locul naşterii:
Cedar Rapids, SUA
Data naşterii:
07/02/1978
Info:
Wikipedia
Biografie

Masoara 1,98m, are un frate geaman, Michael, si o sora mai mare, Tausha. In timpul studentiei, pe vremea cand se pregatea sa devina inginer biochimist, Ashton a fost descoperit de o agentie de talente. Nu avea o situatie financiara prea buna, asa ca obisnuia sa doneze sange ca sa faca rost de bani. Mai tarziu a renuntat la facultate si a inceput o cariera in modeling. In 1997, a castigat un concurs de specialitate si, astfel, a ajuns la New York.

Printre fostele iubite se numara si Brittany Murphy. Din 2005, este casatorit cu Demi Moore, iar cele trei fiice ale actritei cu Bruce Willis il numesc MOD - My Other Dad. Detine un restaurant cu specific italienesc In Los Angeles - "Dolce".

Desi nu este un fan al Sfantului Valentin, Ashton e un romantic incurabil. Din dragoste pentru sotia sa, Demi Moore, actorul a condus doua zile incontinuu pentru a petrece o ora cu aleasa inimii sale. Ba chiar a venit si in Romania, cand Demi a filmat in tara noastra pelicula "Bunraku".

Daca in "Playboy de L.A." Ashton a jucat rolul unui gigolo profesionist, in "Valentine's Day" avem ocazia sa-l vedem interpretand un florar - Reed Bennett. Acesta se indragosteste iremediabil de Morley Clarkson, alias Jessica Alba. Desi cei doi nu prea au dat detalii despre scenele cu "pupat", se pare ca acestea au necesitat mai multe duble.

Cand a implinit 32 de ani, Ashton a decis ca e momentul sa se impace cu maturitatea. Prin urmare, intr-o editie a emisiunii "Saturday Night Live", actorul si-a dat jos pantalonii in direct, prezentandu-se Intr-o pereche de boxeri cu imprimeu din piele de leopard.

Galerie Foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații