Bianca Drăguşanu
  • Actor
Locul naşterii:
Petroşani, Hunedoara
Data naşterii:
16/12/1983
Biografie


Bianca Drăguşanu este model, asistenta lui Dan Capatos la emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1, vedetă PLAYBOY, dar şi un personaj monden extrem de mediatizat.

Biografie


Înălţime: 1,80 m
Greutate: 62 kg
Mâncare preferată: saramură de crap, fructe de mare, cireşe, roşii
Hobby-uri: aerobic, plimbări cu rolele, alergatul alături de căţel


bianca dragusanu Bianca Drăguşanu este fiica maseurului Jimi Drăguşanu al echipei Jiul Petroşani. Primul ei contact cu televiziunea s-a produs în 1999, când a apărut la emisiunea lui Mircea Radu, "Din dragoste" de la Antena 1, pentru a-i declara iubire veşnică partenerului ei de la acea vreme care, de altfel, a şi cerut-o în căsătorie pe loc. Nunta însă nu s-a finalizat. La acea vreme, Bianca Drăguşanu cântărea 78 de kilograme. A urmat apoi o cură drastică de slăbire, pe care a dezvăluit-o pe site-ul www.bucatarescu.ro: "Câteva săptămâni, nu am mâncat decât o singură masă pe zi, şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte! ". La 20 de ani, a apelat la chirurgia plastică pentru a-şi mări sânii şi s-a lansat în domeniul modellingului. S-a mutat apoi la Bucureşti, fiind reprezentată de agenţia de modele Smile Models.

Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu


Întâlnirea providenţială, cu cel care a transformat-o în câteva luni vedetă, a avut-o la o prezentare de modă. Bianca Drăguşanu şi designerul Cătălin Botezatu s-a cunoscut la Bucharest Fashin Week şi au devenit în scurt timp iubiţi, relaţia lor fiind extrem de mediatizată. Cei doi au recunoscut oficial că sunt împreună când au făcut un pictorial sexy pentru revista Story. La acea vreme, Bianca era cunoscută doar după porecla Blonda lui Bote. După că Cătălin Botezatu a mers la Petroşani, pentru a-i cunoaşte părinţii, cuplul a început să vorbească de căsătorie şi chiar de un posibil copil.

În decembrie 2009, Bianca Drăguşanu a apărut pe coperta PLAYBOY, pozând într-un pictorial incendiar în clubul Bamboo.
În timpul celui de-al nouălea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" de la PRO TV, la care Botezatu a participat în calitate de concurent, cei doi au ţinut prima pagină a ziarelor, anunţând că se despart.


Carieră TV


Fără Botezatu, Bianca Drăguşanu şi-a continuat ascensiunea mediatică devenind asistentă la emisiunea lui Capatos de la Antena 1, "Un show păcătos". "Am participat la o preselecţie de care am aflat prin impresara mea, Mădălina Lalu, anunţată, la rândul ei, că se fac mai multe castinguri la Antena 1. Am mers şi am dat mai multe probe, iar cei de la Antena 1 au decis că <Un show păcătos> ar fi cel mai potrivit pentru mine", declara Bianca Drăguşanu pentru PRO TV Magazin. La ora actuală, urmează cursurile Şcolii de televiziune a lui Vlad Ionescu.

Bârfe, zvonuri

Colegul ei de emisiune, Dan Capatos, a negat de fiecare dată faptul că între Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu ar fi o relaţie de iubire: "Din punct de vedere amoros, sexual sau cum vreţi, Bianca nu are nicio legătură cu prietenul nostru Cătălin Botezatu. Este o relaţie de PR care şi-a dovedit încă o dată succesul", a declarat acesta într-o emisiune TV.


Deşi s-a spus despre Bianca Drăguşanu că ar avea numeroase intervenţii estetice, aceasta nu recunoaşte decât una: "Am o singură operaţie estetică, de mărire a sânilor, şi am mai avut o injectţie cu acid hialuronic în buze, al cărei efect a trecut după trei luni. Am făcut această operaţie - de mărire a sânilor - ca o schimbare, nu pentru că aş fi avut nevoie, ci pentru că am considerat că mă voi simţi eu mai bine cu mine".

După despărţirea de Botezatu, Bianca a fost cuplată de presă cu fotbalistul dinamovist Andrei Cristea care, deşi nu recunoaşte relaţia lor oficial, şi-a achiziţionat un apartament în apropierea casei vedetei, pe Şoseaua Nordului.

Galerie Foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații