Brittany Murphy
  • Actor
Locul naşterii:
Atlanta, SUA
Data naşterii:
10/11/1977
Info:
Wikipedia
Biografie

Pe 20 decembrie, toate tabloidele internaţionale anunţau cu titluri de o şchioapă: "Brittany Murphy a murit la doar 32 de ani". Cauzele decesului său încă nu au fost elucidate, însă noi am găsit cîteva motive pentru a ne aminti cu plăcere de actriţa care a jucat în roluri memorabile de puştoaică rebelă.

Brittany Anne Murphy s-a născut în Atlanta pe 10 noiembrie 1977, a crescut în New Jersey, iar la 13 ani s-a mutat împreună cu mama ei în L.A. pentru a deveni actriţă. La început, imaginea sa era una ştearsă, de puştoaică brunetă, uşor plinuţă ("Clueless", "Girl Interrupted"). Între timp s-a transformat într-o blondă suplă şi sexy ("Sin City", pentru care a filmat toate scenele într-o singură zi)
Şi-a împrumutat vocea unor personaje animate, din seriale precum "King of the Hill" şi "Happy Feet"
Actriţa a jucat alături de Michael Douglas în "Don't Say a Word", i-a dat replica lui Eminem în "8 Mile", iar în 2003 a jucat alături de Ashton Kutcher (cu care a avut o relaţie şi înafara platourilor) în comedia "Just Married".
În 2007 s-a căsătorit cu Simon Monjack, scenarist englez

Mesajele vedetelor către Brittany Murphy:
- "Lumea a pierdut astăzi o bucăţică de soare. Condoleanţe familiei lui Brittany, soţului ei şi minunatei ei mame, Sharon. Ne vedem pe lumea cealaltă, puştoaico", Ashton Kutcher
- "Britt a fost o rază de lumină pentru mulţi oameni. Zîmbetul ei era contagios. Rugăciunile mele sînt alături de familia ei şi de cei dragi", Jessica Simpson

Galerie Foto
A jucat În
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații