• Actor
Locul naşterii:
Galaţi
Data naşterii:
01/01/1970
Biografie

Crina Semciuc este o tânără actriţă din România. A absolvit Liceul de Artă, secţia actorie. I-a plăcut dansul încă de mică, făcând patru ani de gimnastică şi trei ani de balet. A studiat la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică. Încă din primul an de facultate Crina a reuşit să semneze două contracte de film foarte valoroase pentru viitoarea ei carieră ca actriţă însă unul nu s-a mai filmat, iar la celălalt nu a mai jucat rolul ce îi fusese atribuit la început ci unul mai slăbuţ. Crina a început să joace în filme şi importante piese de teatru încă din timpul facultăţii.
Şi-a făcut debutul în televiziune odată cu lansarea filmului “Mincinoasa” difuzat pe postul Acasă TV. Apoi a mai jucat în telenovela “Daria, iubirea mea” jucând rolul Ştefaniei. Telenovela a fost difuzată de acelaşi post de televiziune. Pe de altă parte Crina nu a încetat nici măcar o clipă să joace în diferite piese de teatru cum ar fi "O noapte furtunoasă" sau "Pescăruşul".

 În 2007 aceasta a devenit o emblemă a Sibiului. Deşi ea şi-a însoţit o prietenă la castingul respectiv, în cele din urmă a participat chiar ea la selecţia pentru acest spot, devenind emblema Campaniei de promovare a programului "Sibiu, Capitala Culturală Europeană 2007”. A jucat în sezonul 2 al serialului ”Cu un pas înainte” care a început pe 4 octombrie 2007.

Filmografie:

 2014 Generation Y

 2013 Funeralii fericite 2012 Rocker

 2012 În derivã (TV Series)

 2011 Matasari 2011 Jaful


2010 WebSiteStory


 2007-2008 Cu un pas inainte (TV Series)

 2007 The Premonition

 2007 California Dreamin' 2006 Mincinoasa

 

Galerie Foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații