Jason Momoa
  • Actor
Locul naşterii:
Hawaii
Data naşterii:
01/08/1979
Info:
Pagina personala
Biografie

Se pare că cel mai nou stat american din cele 50 câte numără "Ţara tuturor posibilităţilor" este nu doar locul unde găseşti cele mai frumoase peisaje din lume ci şi tărâmul pe care s-au născut şi cei mai sexy actori. Jason Momoa este unul dintre aceştia, iar fanele îl pot admira din 19 august pe marile ecrane, în filmul "Conan", varianta 3D.


Tocmai a împlinit 32 de ani, pe 1 august, iar cariera lui Jason Momoa este în plină ascensiune. Se pare că rolul de barbar i se potriveşte cel mai bine. După ce şi-a cucerit fanii interpretându-l pe sălbaticul Khal Drogo în "Urzeala tronurilor", Jason îşi arată din nou muşchii, de data aceasta mult mai bine lucraţi, în "Conan", varianta 3D. Pentru rolul legendarului barbar, actorul de origine hawaiană s-a "duelat" la casting cu Kellan Lutz, cel care l-a interpretat pe Emmett Cullen în "Amurg". A câştigat şi, chiar dacă a recunoscut că nu a văzut primul film original "Conan Barbarul", în care rolul principal era jucat de Arnold Schwarzenegger, Jason s-a documentat temeinic şi a petrecut zeci de ore în sala de forţă. Nu i-a fost greu să-şi menţină forma fizică de invidiat, mai ales că a practicat în adolescenţă surfingul şi hochei. Cât despre farmecul personal, acesta a fost remarcat încă din 1999, atunci când Jason, născut în Honolulu, a câştigat titlul de "Cel mai bun model din Hawaii". Tot atunci, a apărut şi în primul serial, "Baywatch", iar apoi, în 2005, a început să filmeze pentru "Stargate: Atlantis".

De câţiva ani încoace, Momoa are o relaţie stabilă cu actriţa Lisa Bonet, cei doi devenind părinţi. Jason şi Lisa au o fetiţă de 4 ani, Lola Iolani, şi un băieţel de aproape 3 ani, Nakoa-Wolf. Deşi juniorul este înnebunit după săbii şi dragoni, actorul a declarat, recent, că nu-şi va lăsa copii să vadă filmul "Conan", până ce aceştia nu împlinesc 18 ani: "Nu au nevoie să vadă acele laturi ale tăticului!". Despre ce este vorba mai exact, vom vedea în varianta 3D a peliculei.

Galerie Foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații