• Actor
Locul naşterii:
Buenos Aires, Argentina
Data naşterii:
21/03/1997
Info:
Wikipedia Pagina personala
Biografie


Martina Stoessel este o actriţă originară din Argentina, dar şi dansatoare, cântăreaţă şi model, care a câştigat popularitate pe plan internaţional cu rolul său de debut în serialul marca Disney “Violetta”, cu rolul Violetta Castillo.Martina Stoessel (Tini) s-a născut în Buenos Aires, fiind fiica producătorului şi regizorului Alejandro Stoessel şi a Marianei Muzlera. Martina are un frate mai mare cu un an decât ea, pe nume Francisco.

Conform declaraţiilor ei, Martina Stoessel s-ar fi născut pe 21 martie 1997, în zodia Berbec, dar data ei de naştere este încă disputată.
A început, de la o vârstă fragedă, să studieze pianul, să ia lecţii de canto, comedie muzicală, teatru şi dans.

În 2009, Martina Stoessel a apărut în primul sezon al telenovelei argentiniene “Patito Feo”, cu rolul Martina, una din asistentele lui Fito Bernardi.

În 2011, la participat la versiunea spaniolă a piesei “The Glow”, numită “Tu Resplandor”, care a apărut pe albumul Disney “Princess: Fairy Tale Songs”.

În 2010, Martina Stoessel a obţinut rolul principal în serialul “Violetta”, o coproduceţie între Disney Channel Latin America, Europe, Middle East şi Africa, întruchipând personajul Violetta Castillo. Stoessel cântă şi piesa de pe coloana sonoră a serialului “Violetta”, intitulat “En mi mundo” – dar şi versiunea în limba italiană - “Nel mio mondo" şi versiunea în limba engleză: "In My Own World".Pentru rolul Violetta Castillo, Martina Stoessel a primit premiul pentru "Female Newcomer", în 2012, la gala Kids' Choice Awards Argentina şi a fost nominalizată la versiunea americană,  Nickelodeon Kids' Choice Awards, la categoria “Artistul latin favorit”.

În 2013, Martina Stoessel a confirmat că va fi protagonista piesei inspirate de serialul “Violetta”. Mai mult, aceasta a dublat personajul Carrie pentru versiunea în limba italiană a filmului “Universitatea Monştrilor”.Martina cântă şi piesa “Libre soy”, versiunea spaniolă a “Let It Go”, cântecul de pe coloana sonoră a filmului de animaţie “Frozen”. 

 


 

 

Alte articole cu Martina Stoessel (Violetta)

 

http://www.protvmagazin.ro/lifestyle/interviu/a11534250-martina-stoessel-despre-schimbarile-din-violetta-sezonul-2

 

http://www.protvmagazin.ro/lifestyle/interviu/a10799209-martina-stoessel-secretul-violettei-zambesc-mult-

 

Galerie Foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații