• Actor
Locul naşterii:
Rockwood, Tennessee
Data naşterii:
16/05/1986
Info:
Wikipedia
Biografie

Megan Denise Fox s-a născut în Tennessee şi are origini irlandeze, franceze şi nativ-americane. Mama ei este Macey, Tonachio, fostă directoare de turism în Roane County, Tennessee. Fox a copilărit în apropierea oraşului Rockwood, Tennessee. Megan a început să studieze actoria şi dansul la vârsta de cinci ani în Kingston, Tennessee. La vârsta de 10 ani s-a mutat în St. Petersburg, Florida, continuându-şi studiile acolo. A absolvit Liceul St. Lucie West din Port St. Lucie.
 Cariera ei în actorie şi modeling a început după ce a câştigat mai multe premii la Convenţia Americană de Modeling, ce a avut loc în anul 1999. Şi-a început cariera de actriţă cu filmul “Holiday in the Sun” (2001). Au urmat o serie de roluri în filme ca "Two and a Half Men", "Hallo Holly" şi "Confessions of a Teenage Drama Queen" unde joacă în 2004 alături de Lindsay Lohan. Apoi, celebritatea a venit odată cu rolul din serialul “Hope & Faith” (2004) şi în filmul de acţiune “Transformers” (in 2007).
Fox s-a autodescris ca fiind bisexuală. Într-un interviu fără menajamente acordat revistei GQ, Fox a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o stripteuză pe când avea 18 ani. Convingerea ei e că "toţi oamenii se nasc cu abilitatea de a fi atraşi de ambele sexe".  
 

Galerie Foto
A jucat În
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații