• Actor
Locul naşterii:
Istanbul, Turcia
Data naşterii:
23/07/1979
Biografie


Mehmet Akif Alakurt le-a cucerit pe toate româncele cu rolul lui Boran din "Puterea Destinului". Cu un aspect exotic şi o prezenţă impunătoare, el s-a transformat rapid într-unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din serialele turceşti.

Interpretul lui Boran s-a nascut la Istanbul, pe 23 iulie 1979. Spre deosebire de Cansu Dere, care are un frate, Mehmet are 3 surori şi un frate. Se spune că are o legătură specială cu mama sa.
Şi-a inceput cariera de model în anul 1998, reuşind să câştige premii precum "Cel mai bun model din Turcia" şi "Cel mai bun model din lume". I se spune chiar "Prinţul Turciei", având în vedere că a ocupat primul loc în topul unui concurs care se numea astfel.
Aspectul lui fizic exotic le-a atras atenţia chiar şi celor mai exigenţi specialişti din lumea modei, care l-au dorit în campaniile lor. Mehmet a semnat de-a lungul timpului contracte importante cu brand-uri de haine din întreaga lume, cele mai notabile fiind La Coste, Marks&Spencer şi Tommy Hilfiger.
În anul 2002 a debutat şi în televiziune, primind rolul lui Ali Kirman din serialul "Kirik Ayna". A avut succes încă de la început şi au urmat numeroase alte proiecte, printre care şi "Puterea Destinului".
Aşa cum se poate vedea şi pe micile ecrane, actorul este foarte înalt. Are 1,90 m.
Se spune că în copilărie visa să devină pilot. Cu toate că nu a facut studii în acest sens, a călătorit în toate colţurile lumii.
Mehmet este fanul echipei de fotbal Besiktas şi spune că îi place să citească, mai mult decât orice, cărţi de psihologie.
Actorul preferă stilul vestimentar elegant, cu precădere din gama La Coste, Collezione,Timberland. Accesoriile sale preferate sunt ceasurile de marcă, lanţurile, pălăriile şi inelele.
Discret în ceea ce priveşte viaţa lui personală, starul nu s-a putut feri întotdeauna de obiectivele indiscrete ale jurnaliştilor. S-a vehiculat că ar fi fost împreună cu Leyla Basak, cea care a jucat rolul Yezdei în "Puterea destinului", cu Tugce Vargul, o costumieră, iar acum are o nouă iubită despre care presa nu ştie prea multe lucruri.
 

Galerie Foto
A jucat În
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații