• Actor
Locul naşterii:
Anaheim, California
Data naşterii:
20/09/1975
Info:
Wikipedia
Biografie

Moon a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul produs de Warner Bros, rolul locotenentului Blair Williams din filmul “Terminator Salvation” alături de cunoscutul Christian Bale. Anterior acestei producţii a mai jucat Katie în “Eight Below” pentru casa Disney şi în “Pathfinder”, rolul Starfire pentru 20th Century Fox. Tatăl ei este american de origine olandeză şi irlandeză, iar mama sa provine din Coreea de Sud.
Moon Bloodgood este fost membru al grupului Laker Girls, în anul 2009 ea a apărut pentru cea de a patra oară pe coperta revistei Maxims Hot. A apărut în rolul Penny din filmul “Just Shoot Me!” din 2002. În filmul “Day Break” ea a portretizat-o pe Rita Shelton, prietena unui detectiv arestat pentru crimă. În anul 2007 Bloodgood a prestat rolul Liviei Beale în science-fiction-ul american de televiziune de pe canalul NBC “Jouneyman”.
A jucat în “Street Fighter: The Legend of Chun-Li” rolul detectivului Maya Sunee, lansat în februarie 2009. În primăvara anului 2009 a început să joace în al treilea sezon al show-ului de televiziune Burn Notice, detectivul Michelle Paxson.
A fost Marie Devrenier în filmul “Moonlight Serenade”, Bridget în a “Lot Like Love”.Moon a lucrat şi ca majoretă profesionistă pentru clubul american Los Angeles Lakers. Actriţa a fost numită ambasador al bunăvoinţei la data de 4 iulie 2009 de către The Korean Tourism Organization devenind primul star de la Hollywood care promovează Coreea.

Galerie Foto
A jucat În
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații