Actorii din “Urzeala tronurilor”, cel mai bine plătiţi din televiziune!

De: Cătălina Matei / 31.10.2014, 11:42
Actorii din “Urzeala tronurilor”, cel mai bine plătiţi din televiziune!
Serialul “Urzeala tronurilor” / Game of Thrones este cel mai mare hit al reţelei HBO, iar acum starurile care joacă în el tocmai au primit o mărire de salariu pe măsură.

Conform The Hollywood Reporter, actorii din distribuţie au semnat un nou contract cu HBO-ul, care îi va clasa printre cei mai bine plătiţi din televiziune. La fel ca familia Lannister, HBO îşi plăteşte întotdeauna datoriilor.

 

Mai mult, producătorii David Benioff şi D.B. Weiss şi-au anunţat planurile de a mai face încă trei sezoane  “Urzeala tronurilor” – după cum a declarat Benioff : „şapte zei, şapte regate, şapte sezoane”.

 

La fel ca şi în carte, în serial există trei personaje principale: Daenerys Targaryen, Jon Snow şi Tyrion Lannister (Arya Stark este de multe ori marginalizată), astfel că cele mai mari măriri de salariu au primit actorii Peter Dinklage, Emilia Clarke şi Kit Harington, dar şi Lena Headey şi Nikolaj Coster-Waldau.

Este o promovare mai mult decât meritată pentru interpreţii rolurilor Cersei şi Jaime Lannister, care au conferit nuanţe noi personajelor, care nici măcar nu se regăsesc în cărţi.

De asemenea, odată cu mărirea de salariu, actorii au primit şi asigurarea că vor rămâne “în cărţi” până aproape de finalul serialului.