Actorul Horaţiu Mălăele revine pe 20 aprilie la Cinema Patria în recitalul de excepţie „Sunt un orb”!

Apropo.ro / 03.04.2015, 11:31
Actorul Horaţiu Mălăele revine pe 20 aprilie la Cinema Patria în recitalul de excepţie
Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul lui Horaţiu Mălăele cu zeci sau chiar sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă ani la rând. La aniversarea celor zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv - ”Sunt un orb”, actorul continuă seria de reprezentaţii şi revine, la cererea publicului, pe 20 aprilie 2015 pe scena cinematografului Patria din centrul capitalei, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obişnuit, „pericol de râs în hohote“.
Actorul Horaţiu Mălăele îi va introduce pe cei prezenţi în atmosfera bunei dispoziţii şi va îmbina în armonie perfectă comedia cu literatura prin pleiada de poezii despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Tărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc. 
 
„Spectacolul „Sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră“, spune Horaţiu Mălălele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizaţie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentaţiilor sale. 
 
 
Ca de fiecare dată, recitalul va fi urmat de proiecţia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie neagră regizata de Horaţiu Mălăele pe un scenariu scris de Adrian Lustig, în care chiar Horaţiu Mălăele realizează un rol de excepţie. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul ”Sunt un orb” de pe 20 aprilie, vor beneficia în mod gratuit de vizionarea acestuia.
 
Filmul, dificil de încadrat într-un gen cinematografic, ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma. 
 
Biletele pentru spectacolul artistului Horaţiu Mălăele au fost puse în vânzare şi pot fi procurate şi prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: 49 ron – cat.I şi 39 ron – cat.II.