Actorul principal din „Yaman”, Cagatay Ulusoy, a slăbit cu exerciţii Pilates şi extracte din plante

Apropo.ro / 03.01.2015, 10:45
Actorul principal din
Cagatay Ulusoy, actorul principal din serialul “Yaman”, difuzat de Kanal D, se bucură de toate calităţile unui sex symbol, dovadă că, înainte de a deveni actor, a câştigat titlul “Best Models of Turkey”, în 2010. Fizicul sau a dat naştere la invidii masculine şi la fantasme în rândul urmaşelor Evei, dar actorul a mărturisit că a avut probleme cu kilogramele în plus, de care a reuşit, însă, să scape în decursul a trei luni.
“Ca să slăbesc (n.r.- 7 kilograme), am folosit suplimente alimentare, printre care şi un extract dintr-o plantă, coada calului, care m-a ajutat să scap de surplusul de apă din organism. De asemenea, am practicat Pilates timp de trei luni ”, a dezvăluit actorul fanilor săi.   
 
Foto: Kanal D
 
 Pe Cagatay Ulusoy îl puteţi urmări în serialul “Yaman”, difuzat în fiecare joi şi vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Acesta interpretează rolul unui tânăr sărac care ajunge printr-o împrejurare să trăiască în cartierul bogaţilor. Yaman se depăşeşte pe sine, schimbă lumea nouă în care e nevoit să se adapteze şi se îndrăgosteşte de cea mai râvnită şi mai bogată fată, Mira (interpretată de Serenay Sarîkaya ). Dar împotriva dragostei  lor apar piedici generate de prejudecăţile celor din jur.