Actorul Robbie Coltrane, internat de urgenţă

Apropo.ro / 30.01.2015, 10:56
Actorul Robbie Coltrane, internat de urgenţă
Actorul scoţian Robbie Coltrane a fost internat de urgenţă în spital, joi, după ce i s-a făcut rău la bordul unui avion care zbura de la Londra la Orlando, Florida, în Statele Unite ale Americii.
Un purtător de cuvânt al lui Coltrane a confirmat că actorul, cunoscut pentru rolul Rubeus Hagrid din seria „Harry Potter”, a avut probleme de sănătate din cauza unei gripe, în timp ce se afla la bordul avionului British Airways către Statele Unite, informează contactmusic.com.
 
Un echipaj de intervenţie de urgenţă l-a preluat pe Coltrane din aeroportul din Orlando, Florida, şi l-a dus la un spital local, unde va petrece cel puţin o noapte sub tratament.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Robbie Coltrane, în vârstă de 64 de ani, trebuia să participe la un eveniment dedicat filmelor din franciza „Harry Potter”, în Orlando, Florida, la parcul tematic Wizarding World of Harry Potter, scrie Mediafax.
 
Robbie Coltrane, pe numele său real Anthony Robert McMillan, este un actor scoţian de comedie şi scriitor, cunoscut mai ales pentru rolul Rubeus Hagrid din seria „Harry Potter”. Coltrane, care este deţinător al titlului onorific de cavaler al Imperiului Britanic (OBE, Most Excellent Order of the British Empire) acordat de casaregală britanică, a mai jucat în filme precum „Agentul 007 contra GoldenEye/ GoldenEye” şi „Lumea e prea mică/ The World is not Enough” din seria „James Bond”.