Actorul Val Kilmer a fost externat

Apropo.ro / 09.02.2015, 16:33
Actorul Val Kilmer a fost externat
Actorul american Val Kilmer, în vârstă de 55 de ani, a fost externat weekendul trecut din clinica în care fusese spitalizat la sfârşitul lunii ianuarie din cauza unei afecţiuni medicale a cărei natură nu a fost dezvăluită.
Starul american a fost internat la UCLA Medical Center din Los Angeles pe 26 ianuarie şi, ulterior, a fost nevoit să dea o declaraţie pentru a dezminţi informaţiile false apărute în presă, potrivit cărora actorul ar fi suferit o intervenţie chirurgicală ce a constat în extirparea unei tumori de la nivelul gâtului, informează contactmusic.com.
 
Val Kilmer nu a oferit alte detalii despre afecţiunea sa, însă duminică, a publicat pe Twitter o fotografie în care apare zâmbitor, într-un automobil, pe scaunul din dreapta şoferului. Fotografia este însoţită de următorul mesaj: „Această poză a fost făcută vineri, după ce am fost externat şi în timp ce mergeam spre casă. Libertate!!!”.
 
Val Kilmer le-a spus anterior fanilor că importanţa spitalizării sale a fost exagerată, însă a recunoscut că a fost tratat în secţia de terapie intensivă a spitalului respectiv.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Actorul american este adeptul unui cult religios, Christian Science, ai cărui membri nu urmează tratamente medicale şi consideră că bolile sunt de fapt nişte iluzii ce pot fi corectate prin rugăciune.
 
Potrivit Mediafax, Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele „Batman Forever” (1995), „Top Gun” (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom „Iceman” Kazansky, şi „The Doors”, din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.