Actriţa Cameron Diaz s-a logodit! Rockerul Benji Madden este alesul!

Apropo.ro / 13.10.2014, 11:40
Actriţa Cameron Diaz s-a logodit! Rockerul Benji Madden este alesul!
A apărut la un eveniment monden purtând un inel "strălucitor" pe degetul inelar al mâinii stângi. Imediat după, presa internaţională a început să speculeze faptul că actriţa Cameron Diaz s-ar fi logodit cu rockerul Benji Madden.
Actriţa, care a început să se întâlnescă cu Benji Madden la începutul acestui an, a fost surprinsă arătându-le prietenilor ei un inel „strălucitor” pe care îl purta pe degetul inelar al mâinii stângi.
 
Un martor la evenimentul monden la care a participat şi Cameron Diaz a declarat pentru people.com că actriţa „şi-a arătat inelul şi s-a jucat cu el frecvent”.
 
 
Foto: Splash News
 
 
„Ei au ajuns împreună, Benji conducea. Cameron şi-a arătat noul inel şi a zâmbind. S-au bucurat de cină pentru câteva ore”, a declarat o sursă.
 
„De când a început să se întâlnească cu Benji, Cameron s-a schimbat într-un mod pozitiv. Ea nu se poate opri din a zâmbi şi pare mult mai fericită”, a declarat o altă sursă.
 
Purtătorii de cuvânt ai celor doi nu au vrut să comenteze zvonurile legate de logodna dintre Cameron Diaz şi Benji Madden, potrivit Mediafax.