Actriţa Delia Antal, la un pas să adopte un copil din Caraibe!

Apropo.ro / 04.08.2013, 08:00
Actriţa Delia Antal, la un pas să adopte un copil din Caraibe!
Îşi doreşte cu ardoare un copil şi vrea să-şi întemeieze curând o familie, însă a pus cariera pe primul plan. Delia Antal a fost la un pas să adopte un copil de culoare din Caraibe.

Acest gand i-a trecut prin minte in anul 2008, atunci cand a stat vreme de cinci saptamani in Caraibe, insula Bequia. A plecat acolo pentru un curs de actorie, unde maestrul Sanford Meisner a facut prima scoala de actorie, acesta inventand tehnica Meisner foarte cunoscuta si practicata de catre actorii de la Hollywood,  printre care Kim Basinger, Jon Voight, Sandra Bullock, Robert Duvall, Diane Keaton, Peter Falk, Grace Kelly, Sydney Pollack  si multi altii.

Atunci cand nu avea cursuri, Delia obisnuia sa viziteze si alte insule din imprejurimi si a avut ocazia sa cunoasca mai multi copii de culoare neajutorati. I-a intrat la suflet un baietel pe nume Barny, pe care ar fi vrut sa-l adopte, insa nu avea pe atunci posibilitatile financiare de azi.

“Imi doresc foarte tare un copil si o familie. In 2008 mi-a trecut prin minte posibilitatea unei adoptii. Atunci am fost plecata cinci saptamani in Caraibe, in insula Bequia pentru un curs intensiv de actorie in cadrul caruia am invatat tehnica Meisner, cunoscuta de multi actori de la Hollywood. Aveam in fiecare zi cate 8 ore de cursuri, 4 dimineata si 4 seara. In weekend-uri aveam timp sa vizitez si alte insule si am cunoscut foarte multi localnici si m-am indragostit de copilasii de culoare neajutorati…”, povesteste  Delia. “Mi-a venit in minte atunci ideea adoptiei si inca ma mai gandesc la ea! Nu pentru ca este la moda, nu ma intereseaza acest lucru. Mi-a intrat la suflet un baietel de acolo, pe nume Barny, dar nu am avut atunci posibilitatea sa-l infiez. Nici acum nu imi permit, datorita faptului ca sunt foarte ocupata si vreau sa ma ocup de educatia si crestea copilului chiar daca e adoptat sau este al meu. Imi doresc multi copii si dupa ce voi lansa cele doua filme, la care am lucrat intens in ultima perioada, “D’ORA” si “WE CANnes”,  spre sfarsitul acestui an ma gandesc serios sa imi intemeiez o familie.