Actriţa Delia Antal, răsfăţ total în Cuba

Apropo.ro / 21.01.2015, 09:00
Actriţa Delia Antal, răsfăţ total în Cuba
După un an plin de evenimente în care a muncit până la epuizare, actriţa Delia Antal a păşit în 2015 într-o atmosferă de vis, sărbătorind Noul An în Cuba.
 
 
 
O binemeritată vacanţă de cinci stele în care s-a privat de telefonul mobil şi s-a desprins de lume. Şi-a dorit o vacanţă doar pentru ea, în care să-şi încarce bateriile pentru noile proiecte ce vor urma. Astfel, Delia Antal a petrecut două săptămâni în Havana şi Varadero şi s-a reîntors acasă, la Londra, cu amintiri de neuitat.
 
 
 
 
În Cuba şi-a făcut toate poftele, de la a fuma tradiţionalul trabuc, până la a se plimba cu maşinile de epocă, pe care le-a putut admira la tot pasul. A făcut plajă, s-a pozat în cele mai exotice locuri, dar nu a ratat nici fotografiile alături de unul dintre cei mai cool câini, îmbrăcat în Moş Crăciun şi accesorizat cu ochelari de soare, un căţel care era atracţia turiştilor în Cuba, şi pe care nu-l ratează nicio vedetă care ajunge acolo. Şi pentru că şi staţiunile de lux au locaşurile lor sfinte, credincioasă din fire, Delia Antal nu a putut ratat nici o vizită la Biserica Sfântă Elvira din Varadero, acolo unde s-a rugat pentru sănătatea ei şi a familiei sale. Laguna Mangon şi Peştera Bellamar au fost şi ele vizitate de către actriţă.
 
 
 
 
Chiar dacă şi-a dorit o vacanţă fără telefon şi conexiune la internet, pe 4 ianuarie Delia a făcut o excepţie şi şi-a sunat fratele pentru a-l felicita pentru ziua sa de naştere. Un singur lucru nu a fost pe placul Deliei Antal în Cuba. A aşteptat nerăbdătoare artificiile din seara de Revelion, însă acestea nu şi-au făcut apariţia în Piaţa Catedralei acolo unde a sărbătorit, pentru că nu sunt un “must have” al sărbătorilor din Cuba. Cu sau fără artificii, atmosfera a fost una de vis, iar actriţa s-a întors acasă cu gândul la următorul ei sejur exotic!