Actriţa Robin Wright s-a despartit de logodnicul Ben Foster

De: Nicoleta Nicolae / 15.11.2014, 13:00
Actriţa Robin Wright s-a despartit de logodnicul Ben Foster
În ianuarie, Robin Wright, în vârstă de 48 de ani, a anunţat că se logodise cu Ben Foster şi a arătat presei noul ei inel de logodnă, la o expoziţie dedicată creatoarei de modă Diane von Furstenberg, la Los Angeles.
Potrivit tabloidului Us Weekly, Robin Wright a fost aceea care a decis să se despartă de logodicul ei, care este cu zece ani mai tânăr decât ea.
 
„S-au logodit de Crăciun, dar apoi, programele lor de lucru au fost diferite, iar ea a înţeles că nu fusese o decizie bună”, a declarat o sursă.
 
Robin Wright filmează în prezent pentru al treilea sezon al serialului „House of Cards”, produs de platformaonline Netflix, în oraşul Boston. În weekend, actriţa călătoreşte cu avionul la Los Angeles, pentru a fi alături de copiii ei, Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper Jack, în vârstă de 21 de ani, pe care îi are cu fostul ei soţ, Sean Penn.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
În această perioadă, Ben Foster joacă în noul spectacol de teatru „A Streetcar Named Desire”, pus în scenă de Benedict Andrews, la Londra.
 
„Distanţa era pur şi simplu prea mare”, a adăugat o altă sursă. „Ben era cam imatur. Ea nu mai putea să îl suporte astfel”, a precizat sursa citată.
 
Robin Wright şi Ben Foster au devenit apropiaţi în 2011 în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Rampart” şi au decis să formeze un cuplu la începutul anului 2012.
 
Conform Mediafax, aceasta ar fi fost cea de-a treia căsătorie pentru Robin Wright, care a fost căsătorită cu Sean Penn vreme de 14 ani şi cu actorul Dane Witherspoon din 1986 până în 1988. De asemenea, aceasta ar fi fost prima căsătorie pentru Ben Foster.