ADDA: „Am vrut să-mi arăt şi latura sexy”

De: Alexandra Necsoiu / 01.11.2018, 16:16
ADDA: „Am vrut să-mi arăt şi latura sexy”
Avertizată de Viorel Dragu că "o va distruge," ADDA e invitată în al cincilea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează pe 5 noiembrie, de la ora 22.00. Şansele sunt "mari", mai ales că gazda şi-a pregătit în premieră întrebări.

Fireşte, în primă fază, Viorel se leagă de penultima ei melodie, care conţine versurile „Nimic nu arde cum arzi tu”, în ton cu Delia („Du-te, mă, baby”) şi Corina („Nimeni altcineva n-are o iubire aşa de mare ca ta”).

„Ce a vrut autorul să spună? Am vrut să-mi arăt şi latura sexy”, declară cântăreaţa, care admite că e mai greu să facă asta atunci când e complet răcită, cum e cazul la filmarea emisiunii. Apoi, Viorel foarfecă melodia ADDEI pentru amante. „Nu trebuie să dea şi femeia aia o replică? Păi, el zice: «Lasă-mă, Ană, să mă duc acasă/ La copii şi la nevastă». Săracu’ de tine! Se duce la nevastă-sa, că amanta nu îi făcea de mâncare, chiar zic asta în piesă. Melodia originală e din popor, Ioan Bocşa a făcut-o cunoscută şi eu am vrut să dau o replică. Aşa că am făcut o conversaţie între nevastă şi amantă”, detaliază ADDA. „A bubuit piesa, nu mă aşteptam, voiam să o fac că mi se părea tare ideea şi când am văzut că a intrat pe radio a doua zi am rămas şocată”, povesteşte ADDA.

„Eu nu sunt o tristă. Nu stau în timpul liber să plâng. Sunt chiar nebună, mai ales de când sunt mamă, atât mă prostesc şi mă strâmb!”, îi declară lui Viorel din senin cântăreaţa.