Adela Popescu îşi menţine silueta cu kangoo jumps

Apropo.ro / 12.08.2014, 07:00
Adela Popescu îşi menţine silueta cu kangoo jumps
Adela Popescu a devenit o împătimită a sportului kangoo jumps. Dacă timpul i-ar permite, actriţa ar merge aproape în fiecare zi la sală, pentru că este şi bună prietenă cu instructoarea ei, Diana Ştirbu, care o antrenează şi o ajută să se menţină în formă.
Vedeta  adoră să danseze cu ghetele de kangoo jumps, dar şi să alerge în parc. Adela debordează de energie de când a ales să facă acest sport şi preferă mai mult exerciţiile cardio, dar şi pe cele care îi lucrează majoritatea grupelor musculare.
 
Foto: PR Talentivity
 
Foto: PR Talentivity
 
“Adela este foarte energică şi insistă pe exerciţiile cardio. Are ureche muzicală şi i se potrivesc perfect coregrafiile care se fac cu ghetele kangoo jumps. Îi place foarte mult să alerge cu ele în parc, să danseze. În felul acesta lucrează toată musculatura. Exerciţiile sunt făcute în săritură şi te obligă să stai într-o poziţie corectă cu majoritatea grupelor musculare încordate, sporind eficacitatea antrenamentului”, a dezvăluit  Diana Ştirbu,  instructorul internaţional de kangoo jumps alăuri de care se antrenează Adela Popescu.