Adela Popescu şi-a ales rochia de mireasă!

De: Nicoleta Nicolae / 30.07.2015, 10:51

Adela Popescu şi-a ales rochia de mireasă!
Adela Popescu este în toiul pregătirilor pentru nunta ce se apropie cu paşi repezi.


Cântăreaţa şi-a ales deja modelul de rochie de mireasă preferat, dar a mărturisit că va face eforturi pentru ca în ziua cea mare să arate impecabil.

Actriţa a mărturisit că a încercat nenumărate modele de rochii de mireasă, însă pentru că i-a fost greu să aleagă a apelat la prietenii ei virtuali.

„Am pus ochii pe sute de modele. Şi pentru că nu mă pot hotărî, mi-am întrebat prietenii cum mă văd ei îmbrăcată. Rezultatul e acum pe blog şi pe canalul meu de YouTube. Ştiu sigur că vreau să nu fie prea voluminoasă, să nu mă strângă, să nu mă mănânce pielea de la material, pe scurt, să nu-mi creeze niciun disconfort”, a declarat Adela Popescu pentru ziarulring.ro.

vedeta a mai spus că pentru a fi sigură că în ziua nunţii va arăta impecabil a apelat la curele de detoxifiere:  „Am ţinut un detox doar cu sucuri timp de şapte zile. Mie nu mi s-a părut extrem, dar cei din jur aşa mi-au spus că ar fi”.

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România, iar logodnicul ei Radu Vâlcan a prezentat emisiunea „Insula Iubirii” de la Antena 1. Cei doi formează un cuplu de patru ani de zile, iar în vara acestui an se vor căsători.