Adela Popescu şi Radu Vâlcan, escapadă la Roma (FOTO )

De: Nicoleta Nicolae / 08.04.2014, 13:00
Adela Popescu şi Radu Vâlcan, escapadă la Roma (FOTO )
Adela Popescu şi Radu Vâlcan, actorii din telenovela “O nouă viaţă”, au petrecut patru zile superbe la Roma, oraşul lor preferat. Nu au lipsit plimbările romantice, şampania şi clătitele uriaşe cu ciocolată.

“Stăteam la o cafea zilele trecute cu unul din fraţii Adelei, care ne povestea că tocmai şi-au luat un city-break la Roma şi brusc ne-am hotărât şi noi să mergem mai ales că este oraşul nostru preferat. Ne-am decis de pe o zi pe alta exact cum facem de obicei. Roma este un oraş plin de viaţă, cu străduţe colorate care dau o energie de nedescris şi pe care îl recomandăm tuturor”, povesteşte Radu Vâlcan.

“În mod normal, când te duci într-o vacanţă, trebuie să te odihneşti, noi ne-am întors extenuaţi, tocmai pentru că nu contenim să străbatem oraşul în lung şi în lat. Abia aştept să se facă dimineaţa şi să o iau la pas ori la stânga, ori la dreapta, să mă plimb pe străduţe, să miros parfumul altor vremuri, sa ma minunez, sa imi inchipui si sa visez.  Mergand. Dar nu in pas alergator, ci umar la umar, in tandem, cu camaradul meu”, adaugă Adela Popescu pe blogul ei, http://www.adelapopescu.eu/

Şi Radu Vâlcan are multe amintiri foarte frumoase pe care le va relata în curând pe blogul său, http://www.raduvalcan.ro/ : “Am băut un pahar de şampanie la Fontana din Trevi seara, Adela e înnebunită după clătitele uriaşe cu ciocolata si banane, am cumpărat magneţi pentru cei dragi, chiar şi coada interminabilă de la Vatican a fost o plăcere.”