Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit! Ce s-a întâmplat la nuntă

De: Nicoleta Nicolae / 24.08.2015, 10:00

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit! Ce s-a întâmplat la nuntă
Deşi iniţial a anunţat că se va căsători pe data de 30 august, Adela Popescu nu a mai putut aştepta.

Cu o săptămână înainte de data stabilită, ea şi Radu Vâlcan au fugit la altar şi şi-au spus „Da!” într-un decor de vis, pe domeniul Hadar Chalet, departe de ochii presei.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au unit destinele în faţa a numai 60 de invitaţi, dintre cei mai apropiaţi prieteni şi mebri ai familiei. Fericitul cuplu a petrecut timp de patru zile în grădinile domeniului Hadar Chalet, la nu mai puţin de 1.000 de metri altitudine.

Adela a purtat o rochie de mireasă semnată de Atelier Otilia Brailoiu şi lucrată manual. Buchetul a fost unul boem, compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori şi iederă, realizat de Dhaniel Nora-Purple Flowers.

Adela a scris pe blogul ei ca a facut marele pas. „Suntem nedormiti de trei zile, dar fericiti pentru o viata! Sambata 22 august ne-am casatorit intr-un loc minunat, inconjurati de zambetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastra pana la lacrimi. Am petrecut de joi pana duminica, ca in povesti, impreuna cu cei 60 de invitati, prietenii si familia, unde s-a
Inchid ochii si imi amintesc de flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi si… o viata inainte in doi. Alaiul pana la biserica, acolo unde toti cei prezenti ne-au insotit pe jos, cu voie buna, sarba din cotitura. Caci ce nunta este aceea fara o sarba, vorba tatalui meu”, spune Adela Popescu.

Aceasta a precizat ca Radu Valcan a fost emotionat in momentul in care a intrat in biserica. “Mi-l amintesc pe Radu fericit si emotionat strangandu-mi mana in biserica. Imi simt si acum broderia rochiei de mireasa cusuta manual, buchetul meu compus din mure salbatice, hortensii,bujori si iedera, agitatia Danucai ca nu se aprinde ghirlanda, a Sanzianei ca s-a spart un ghiveci. Privirea muta de uimire a invitatilor atunci cand la intoarcere, in amurg, hambarul prinsese viata, luminat de beculete fine, lumanari suave, flori albe ce ieseau timid din muschiul verde ce parca urma sa invadeze mesele urcand timid si pe masa bufetului suedez si pe peretii hambarului. Cercurile uriase de iedere suspendate si candelabrele glam, muzica, mancarea, temperatura, sentimentul ca nimeni nu ne vede, toate impreuna ne-au facut sa simtim ca Dumnezeu ne iubeste si a avut grija sa avem parte de cele mai frumoase zile din viata noastra de pana acum. Va scriu din aeroport, plecam in luna de miere!”