Adelina Pestriţu o copiază pe Rihanna

De: Nicoleta Nicolae / 13.07.2015, 12:00
Adelina Pestriţu o copiază pe Rihanna
Prezentatoarea a fost supusă unei transformări radicale de look de hairstylist-ul Adrian Perjovschi, astfel că a arătat pentru o zi precum Rihanna, diva pe care o admiră şi pentru care a renunţat la părul lung, a adoptat stilul afro şi şi-a făcut noi tatuaje…cu henna.

“A fost un shooting super tare, am lucrat cu mult drag şi migală. Adelina este o profesionistă, am colaborât minunat, cu multă atentie la detalii pentru ca asemănarea să fie perfectă. Am ales coafura afro care s-a potrivit de minune pe noua lungime a parului ei”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Adelina si-a dorit sa semene cu Rihanna, cantareata pe care o admira si pe care o asculta aproape tot timpul: “Rihanna este foarte cool, ma regasesc in personalitatea ei si ma fascineaza modul prin care reuseste intotdeauna sa aiba succes in tot ceea ce face. Am si multe amintiri frumoase pe melodiile ei, cea mai frumoasa este din vacanta petrecuta in Tenerife cu Speak.”

Cu un look de scena marca Pas du Tout, sexy si provocator, Adelina recunoaste ca a si incercat postura de cantareata: “Evident ca ma cred pe scena atunci cand sunt la dus, dar e bine ca nu ma aude decat iubitul meu care intotdeauna mi-a spus cu o sinceritate exagerata sa raman la statutul de prezentatoare, cu care ma potrivesc mai mult”, adauga Adelina.

Fotografiile realizate de The Storyalist